18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Női bajusz és szakáll – Így szabadulhatsz meg tőle PROFIN

Megosztás
Szépség

Bajusz és szakáll? Igen, még nők esetében is! 6 leghatékonyabb módszere erre.


Tabu témának számít a női arcszőrzet, ám attól, hogy tabu, még nagyon is létezik, ráadásul a nők többségét érinti.
Kinek erősebb, kinek gyengébb bajusz és állán található szőrzete, a smink alatt kikandikál.
Ezért jobb eltávolítani.

De hogyan távolítsuk el hatékonyan a női bajuszt és női szakállat?


Csipesz és epilálás

A lehető legegyszerűbb módja az arcszőrzet eltávolításának, ha csipeszt használunk.
De ez a módszer csak a hosszabb és sötét szálak eltávolítása esetében hatékony.
Igyekezzünk hagymástól kihúzni a szőrszálakat, és nem beszakítani.
Hatékony támogatás még a csipesz mellet, ha kifeszítjük az érintett bőrfelületet.
kevésbé lesz fájdalmas a szőrzet eltávolítása, ha előbb átgőzöljük arcunkat vagy langyos vízzel megmossuk. Ez ugyanis felpuhítja a bőrt, és szőrszálak tüszővel együtt könnyebben kijönnek.
Csak óvatosan csipesz használatakor, mert könnyen a bőrt is megcsíphetjük. Éppen ezért ajánlott a csipesz használata csak hosszú, stabilan megfogható szőrszálakhoz.


Borotválás

Választhatjuk a borotválást is hatékony, de leginkább gyors szőrzet eltávolítási módszerként, Nem fáj, kicsi a sérülés veszélye. Ebben az esetben is érdemes a bőr felülettét kifeszíteni.
De vigyázat! A borotválás erősíti a szőrszálakat, és azok ezen túlmenően gyorsan vissza is nőnek. Nem nevezhető tartós megoldásnak. Tehát, aki nem szeretné állandóan a borotvát választani, az eleve ne döntsön a borotva mellett.

Gyanta

Ma már számos arcszőrzet eltávolítására kifejlesztett kompakt gyanta készlet kapható drogériákban. Van, amelyik instant kiszerelésű, a papírcsíkok előre meg vannak kenve gyantával.
Ezekkel is érdemes vigyázni, mert könnyen megtépheti a bőrt, ha azt nem feszítjük ki eléggé, esetleg rossz szögben tépjük le. Érdemes ügyelni rá, hogy a gyanta csíkot alaposan rányomjuk a bőrre és a szőrzetre, hogy az beletapadhasson, és a szőrszálakat tüszővel együtt távolítsuk el. Ez a módszer akár 3-4 hétre is megoldhatja arcszőrzet problémánkat.


Lézer

Hatékony és valóban tartós megoldást nyújthat, de ezt csakis szakemberrel ajánlott végeztetni.
Ugyanis a lézer hőt felhasználva fejti ki hatását, a bőr megéghet a kezelt területen. Csak kevesen tudják, de szakszerű előkészületet igényel, és lézeres, tartós szőr eltávolítás után is vannak betartandó óvintézkedések. Az egyik ilyen például a napfény kerülése.
Ezeken túlmenően érdemes tudni, habár a lézeres szőreltávolítás tartósnak mondható, nem hoz eredményt azonnal. A kezeléseket rendszeren meg kell ismételni, és csak pár alkalom elteltével hullanak ki a szőrszálak. Tehát ez a módszer nem alkalmas azonnali, látványos eredmény elérése.

Szőkítés
Hány százalékos szőkítőpor keverék ajánlott?

Lapozz tovább!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek