18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezeket a gyógyszereket MINDENKÉPPEN vidd magaddal UTAZÁSKOR!

Megosztás
Utazás

Milyen gyógyszereket vigyünk magunkkal utazáskor? Egyáltalán szoktunk vinni magunkkal gyógyszereket? Az egyik legfontosabb, amit SOSE hagyj otthon!


ÉLETMENTŐ Extra TIPP

Életmentő lehet, és lerövidítheti az orvosi beavatkozás idejét, ha pénztárcánkban magunkkal viszünk egy több nyelvre lefordított papírt, amin szerepel, milyen gyógyszer készítményeket szedünk rendszeresen (például vérhígító, vérnyomás csökkentő, stb..). 

És szintén életmentő lehet, ha szerepel a listán az is, ha valamilyen allergiában szenvedünk. Ez lehet gyógyszer, növény allergia is. Ez lenne mindenki számára a legfontosabb, hogy magával vigyen egy ilyen papírt.


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat