18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A legfájdalmasabb módja a SZAKÍTÁSNAK – Valóban belebetegedhetsz!

Megosztás
Szerelem

Elvonatkoztatva attól, ki szakított kivel, milyen emlékképeink vannak párkapcsolatunkról, a szakítás nem egyszerű, fájdalmas és rossz érzés. Ezt a rossz érzést tetézhetjük, ha a szakítás mellet egy másik élményt is megélünk. Ez a legrosszabb szakítás!


Mit visel meg legjobban a szakítás?

Lelkünket, és szívünket.
Ez a fájdalom lélekben, érzésben valódi szívfájdalmat is okozhat.

A Cornell University tanulmánya szerint, melyben 900 férfit és nőt vizsgáltak vegyesen, a legnagyobb fájdalmat, fizikai tüneteket is produkáló szakítás fajta okozza, amikor partnerük hagyta ott őket valaki másért.

Miért éppen ez okozza a legnagyobb fájdalmat?


Mert az elutasítás, összehasonlítás egyszerre jelennek meg.

Ez az összehasonlító elutasítás, és ami mögötte van!A tanulmány megerősíti, hogy az elhagyott emberek, akik kétségbeesetten keresnek választ a miértekre, még azzal is szembesülnek, hogy partnerük talált valaki mást.
Ebben a folyamatban automatikusan nem veszik észre a „komparatív” elutasítást.

A legrosszabb negatív hatása annak van, amikor megpróbálják magukat összehasonlítani „új” utódjukkal, teljesen elveszítik önbizalmukat.

Ezek együttesen okozhatnak szív és érrendszeri megbetegedést, depressziót, melyek kéz a kézben járnak.

Ennek megfelelően valóban van valóságalapja, miszerint szívünk belebetegszik a szakítás okozta fájdalomba. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat