18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nők a férfi életében – Ők tehetik tönkre a kapcsolatukat!

Megosztás
Női lélek

Melyik 3 nő az, akik bezavarhatnak egy férfi párkapcsolatába? És még tönkre is tehetik azt! Na vajon kik ők? Rájuk figyelj nagyon!


Lehet, hogy a nők nem egyszerű esetek, ha párkapcsolatról van szó, de a férfiak sem! 

És soha ne becsüljük alá a nők erejét sem! 

Gyakran több befolyással bírnak egy férfi párkapcsolatában, mint azt gondolnánk. Holott nem is ők a férfi párja. 

És akár tönkre is tehetnek még egy jól működő párkapcsolatot is.

Kik ezek a nők?


Legjobb barátnő


Mondjuk úgy a legjobb barátnő, aki igenis aktív része a párkapcsolatnak, és különösen veszélyes lehet ránk nézve. Már gyerekkora óta ismeri párunkat, aggódik érte akkor is, amikor nem kellene. És mindig a legjobbat akarja barátjának. Nem kell félnünk, ha ez a barátnő kedvel minket, de, ha mégsem, akkor bizony nem árt óvatosnak lennünk.
Sajnos nem mindig egyszerű ezekkel a barátnőkkel megtalálni a közös hangot, mert eleve úgy érzik, elveszítik gyerekkori barátjukat miattunk.
Jó tanács! Soha ne bízzunk meg benne!

Az anyja


Nem kell sokat gondolkodnunk, hogyan viszonyul egy fiús anya gyermeke párkapcsolatához.
Jó lesz felkötni azt a bizonyos gatyát, mert nem egyszerű megfelelni, és jaj, ha nem vagyunk szimpatikusak. Anyós jelöltünk valószínűleg előbb tudja, hogy szakítani fogunk fiával, mint mi magunk.

Kolléga


És a kolléga a 3-ik ilyen lehetséges zavaró tényező egy párkapcsolatban férfiak esetén.
Gondoljunk bele. Minden nap együtt vannak, összeköti őket a munka, és még munkaidő után is van miről beszélniük. Amennyiben párunk picit is vonzónak találja kolléganőjét, akkor szintén elkezdhetünk aggódni, mert komoly veszélyt jelent.


A te párkapcsolataidban volt ilyen harmadik női szereplő?
Ki volt az? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat