18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Melyik melltartó, milyen felsőhöz? – Így válassz helyesen!

Megosztás
Stílus

A melltartó illeszkedjen jól, tartson stabilan, még akkor is, ha csipkés. Pánt nélkül, ragasztható, push-up, szivacs nélküli? Melyik melltartó, melyik felsőhöz illik?


Milyen melltartó illik ujjatlan felsőhöz? 

Ujjatlan felső esetén még mindig van két kategória, melyek fontosak melltartó választás szempontjából.
Menyire kivágott a váll része. Csakis olyan melltartót válasszunk ujjatlan felsőhöz, ami alól nem látszik ki a melltartó pántja. Amennyiben kilátszana, úgy pánt nélküli melltartó javasolt a stílusos megjelenés érdekében. Egy kilátszó pánt ugyanis még a legelegánsabb felsőt kinézetét is tönkre teheti. Stílustalan! Különösen vigyázzunk a nyakban megköthető felsőkkel. Ebben az esetben jó választás a nyakban megköthető melltartó is, ha a nyak részénél nem látszik ki a pánt.

Elől, hátul kivágott felső


Mondhatnánk, hogy ne viseljünk melltartót, de az legalább annyira stílustalan lenne, mint egy mindenhol kikandiáló melltartópánt. Ennyire kivágott felsők esetén válasszuk a pánt nélküli melltartót. Lehetőleg semleges, test színben.

Fehér felső alá 

Sokan úgy gondolják, hogy fehér felső alá csakis a fehér melltartó illik.
Pedig ez tévedés!
Tökéletes választás a halvány rózsaszín, fehér és még a testszínű melltartó is. De csakis olyan anyagból, ami nem látszik tá, enyhén szivacsos, és kellően takar.

Vállra csúsztatható felsők


A teljes váll szabadon marad, ez most a legerősebb divatirányzat női ruhák terén.
Mi más ronthatná el jobban az összhatást, ha nem egy kilógó melltartópánt. Válasszunk mellméretünktől függően pánt nélküli melltartót, ami, ha jó minőségű, garantáltan nem fog lecsúszni.

Teljesen átlátszó felsők alá

Lapozz tovább!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat