18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. március 2. Szűz Telihold és Tízmilliószoros nap!

Megosztás
Asztrológia

Március 2-a egy igen különleges nap lesz, amit a Telihold mellett a Tízmilliószoros nap fénye is beragyog.


A Telihold a Szűz jegyében köszönt ránk, és ennek megfelelően egyfajta rendrakás, „tavaszi nagytakarítás” lehetőségét kapjuk, ami főleg belső meggyőződéseinket érinti.

A Telihold hajnali 1 óra 51 perckor éri el fényét, ezért már reggel ébredés után figyeljetek oda tudatosan gondolataitokra, érzéseitekre, már csak azért is, mert ezen a napon minden gondolat sokszoros teremtő erővel bír. Tehát az önvizsgálatot is szeretettel végezzétek, ne kritizáljátok magatokat!
Nézzük meg az elengedés témáját, miben is segít ez a fergeteges tisztító energia benneteket.
Kezdjük a Szűz jegyéhez tartozó analógiákkal és mivel elengedés a téma, a kevésbé kedvezőkkel. 

A Szűz jegye a tisztaságra nagyon ad, így a lelki tisztaság is fontos számára. És ez persze csakis tökéletességgel érhető el szerinte. A baj csak az, hogy nagyon nehéz a tökéletességet elérni, mert elég magas elvárásokat állít magával szemben. 

Saját életünkben ennek gyökere megint csak a gyermekkori mintákban keresendő. 

A Telihold energiáinak jó oldala a precíz elemző képesség, így kimondottan segít feltárni, mindazt ami miatt állandóan kritizáljuk magunkat, nem vagyunk elégedettek tevékenységeinkkel.

A meggyőződéseken, korlátozó hitrendszereken már sokat dolgoztatok, most igyekeznetek kell még mélyebbre menni a tudattalanban és aprólékos munkával felfedni a téves elképzeléseiteket.

Ezek olyan meggyőződések, amiket a félelem generál, mert féltek attól, más mit mond, milyen véleménnyel van rólatok. Az érdekesség az, hogy meggyőződéseitek arra is kiterjedhetnek, hogy elhitetitek magatokkal azok helyességét, tulajdonképpen becsapjátok magatokat vele. Vagy magatoknak sem valljátok be, hogy téves elképzelések szerint működtök. Előfordulhat, hogy még mindig olyan szabályrendszereket követtek, amik korlátozóak, amiktől nem tudtok önmagatok lenni, félve attól, hogy kritikát kaptok.Vegyük sorba a Telihold és azt követő időszak elengedési feladatait!

- Engedjétek el a félelmet, hogy mások ítélkeznek felettetek és megkérdőjelezik döntéseitek, cselekedeteitek, érzelmeitek helyességét. Tudatosítsátok magatokban, hogy döntéseitek, tetteitek helyesek és bűntudat nélkül tehetitek mindazt amit szeretnétek. A hibázás pedig nem bűn, csak egy próbálkozás, ami nem járt sikerrel.

- Amennyiben úgy érzitek bátortalanok vagytok, nem hisztek magatokban akkor a kételkedést és a bátortalanságot is engedjétek el. Mondogassátok minél többet magatoknak: Bízom magamban, meg tudom csinálni!

- Vizsgáljátok meg magatokban, mennyire vagytok őszinték magatokkal szemben? Szembe mertek nézni az igazsággal? Az önbecsapás benne tarthat benneteket egy olyan komfortzónában, ami látszat biztonságot nyújt, de boldoggá nem tesz.
 
- Amennyiben úgy érzitek féltek kilépni a megszokottból, írjátok össze mivel csapjátok be magatokat? Milyen indokaitok vannak amellett, hogy ne mozduljatok?
Igyekezzetek tisztán látni életetekben, mert csakis akkor tudtok változtatni.

- Vizsgáljátok át életetek szabályrendszerét és az elvárásokat, amit gyermekkorból hoztok, és válasszátok ki azok, amelyek korlátozzák belső szabadságotokat és feltétel nélküli önszereteteket. Engedjétek el ezen a csodás napon az összest, ami felesleges teherként nehezedik rátok. Tanuljátok meg szeretni magatokat minden elvárás nélkül, mert megérdemlitek! Akár mindennap sokszor mondogathatjátok magatoknak:

 „Mert megérdemlem!”


Vizsgáljatok meg mindent alaposan magatokban, készítsetek listát arról, amitől szabadulnátok és a tündöklő Telihold fényénél égessétek el az esti varázslatnál.


Megkönnyebbülést hozó lelki megtisztulást kívánok mindenkinek!

Tízmilliószoros nap és Telihold varázslat 2018. március 2.– Kettő az egyben nap egy szebb életért!

Dudás Mária asztrológus
06304515002


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek