18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tízmilliószoros nap és Telihold varázslat 2018. március 2.– Kettő az egyben nap egy szebb életért!

Megosztás
Asztrológia

Telihold napja igazán különleges nap lesz! Már hajnalban aktivizálódik a Telihold százszoros energiája, amihez az év első Tízmilliószoros napjának hatalmas energiája is társul szegődik. Igazi varázslatos napnak nézünk elébe, ami az elengedésünket segíti.


A tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra ügyelni, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza. 


Ajánlatos ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, illetve jót kívánni másoknak és a világnak. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. 

Azért ne feledkezzetek meg arról, hogy a mai nap az elengedésről szól, használjátok erre a megsokszorozódott energiákat.

Most nézzük meg az esti Telihold varázslatot, mire lesz szükség hozzá?


A nap folyamán írjátok meg a listát mindazon félelmeitekről, felesleges terhekről, amik hátráltatnak benneteket. Mindent vegyetek számba! Teliholdas írásomban találtok ehhez részleteket és segítséget! Az elkészült listát égethetitek majd el a varázslat során.

A szertartás a szokásos módon fog történni.Rakjatok ki egy fehér színű gyertyát vagy 3 mécsest magatok elé. A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A gyertyák mellé rakhattok holdkövet , hegyikristályt és leopárdjáspist. 

A szertartáshoz szólíthattok segítő Angyalokat is. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig támogat benneteket, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáját magatokba fogadni, és Jeremiel Arkangyalt aki segíti az elengedést. Jeremiel segítségét már napközben is kérhetitek, hogy segítsen megvizsgálni életutatokat, és támogasson benneteket az önvizsgálatban. 

Segítségével megtalálhatjátok változást szolgáló utat, és vele levonhatjátok életetek tanulságait is. Akár az elkövetkező két hétben minden nap kérhetitek őt, hogy legyen segítségetekre. Energiájára való ráhangolódásban az ametiszt ásvány segíthet.Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.

Ha úgy érzitek készen álltok, akkor hangosan olvassátok fel a listátokat, úgy hogy minden egyes pontja elé tegyétek ezt hozzá:

„Köszönettel és hálás szívvel elengedem …….”


Ha ezzel megvagytok, akkor égessétek el a listátokat. Engedjétek hogy az este fénylő és megsokszorozódott energiái körbeöleljenek benneteket!Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak is, legyetek büszkék arra, hogy mindentől meg tudtatok szabadulni, ami életetekben már nem működött, és készek vagytok arra, hogy egy szebb életet teremtsetek magatoknak.
Az elengedés alatt érezzétek és lássátok, hogy máris egy szebb és boldogabb élet köszöntött rátok!

2018. március 2. Szűz Telihold és Tízmilliószoros nap!

Dudás Mária asztrológus
06304515002


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek