18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mit ne tegyél SOHA a SZÁRÍTÓGÉPBE – 4 dolog!

Megosztás
Otthon

Egyre többeknek van otthonukban szárítógép is. Nagyon hasznos gép, de csak akkor, élvezhetjük igazán az előnyeit, ha olyan dolgokat szárítunk benne, ami valóban bele való. Van 5 dolog, amit SOHA nem szabad a szárítógépbe tenni! Mik ezek?


Nagy boldogságában sok háziasszony gondolja úgy, hogy a szárítógép beköltözésével a teregetőt végleg el lehet tenni, soha többet nem kell majd használni.

Ez azonban sajnos nem egy van.
Praktikus a szárítógép, de nem minden esetben.

5 dolog, amit ne tegyünk a szárítógépbe

Bikini

Miért ne tedd az alsóneműket a szárítógépbe?

Legyen bikini, egyberészes fürdőruha, úszónadrág, ezek azok a ruhadarabok, melyek tönkre mennek a szárítógépben. Mivel gumírozottak. Ugyan ez értendő a sport melltartókra és minden microfibrás anyagra is.
Melltartó
Bármilyen melltartó, ami akár csipkéből készült vagy tiszta pamutból, tartalmaz gumírozást a pánt részeken. Ezek a gumi részek is megnyúlnak, illetve elveszítik rugalmasságukat szárítógépben szárítva.
Miért? Mert a szárítógép magas hőmérsékletet állít elő, ami ezeknek a finom gumiknak az a szerkezetét módosítja.

Fürdőruha divat

Harisnyanadrág

Miért ne tedd a harisnyanadrágot a szárítógépbe?

Nem meglepő a fentiek után, ha a harisnyanadrágok is abba a kategóriába tartoznak, melyeket jobb nem a szárítógépben tárolni.
A szárítógépben a harisnyanadrág akár meg is olvadhat, összecsomózódhat és végül nem tudjuk majd sérülésmentesen kiegyenesíteni.

Kapcsos dolgok 


Lapozz tovább, miket nem szabad még a szárítógépbe tenni!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek