18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ebben a korban érdemes FÉRJHEZ menned!

Megosztás
Tipológia

A házasság életre szól, de, ha megtaláljuk a megfelelő férjjelöltet. De van még más is, ami szükséges ahhoz, hogy a házasság valóban az eskü szerint alakuljon. Mégpedig az időzítés! Személyiségünk és csillagjegyünk segíthet a megfelelő életkor kiválasztásában. Mikor menjek férjhez?


Mérleg 

Mikor érdemes férjhez mennie a Mérleg nőnek?

A Mérleg nők kiegyensúlyozott személyiségüknek köszönhetően már egészen fiatalon képesek eldönteni kivel szeretnék leélni életüket. Választásuk többségében be is igazolódik. Őket nem kell félteni a túl korai házasságkötéstől. Már 20-25 éves korban ajánlott számukra a házasság.

Skorpió

Mikor érdemes férjhez mennie a Skorpió nőnek?

A Skorpió nők egyszerre lelkesek és birtoklók. Miután megtalálták partnerüket szívesen kötnék őt magukhoz házasság kötelékében is. Ez azonban túl sok lehet a partner számára, és később a házasságban is. Tehát mielőtt lángoló szenvedéllyel még szorosabbra fűzné kapcsolatát párjával, nem árt kipróbálni az együttélést akár 2-3 évig is. Éppen ezért a Skorpió nő számára az ideális életkor 30-40 közé tevődik, amikor jó eséllyel lesz házassága örökké tartó.

Nyilas


Mikor érdemes férjhez mennie a nyilas nőnek?

A Nyilas nő szeret flörtölni, hódítani. Nehéz számára egy kapcsolatnál leragadni, hosszú ideig mélyen kötődni. Különleges és érdekes, de ahhoz, hogy igazi párját megtalálja, előbb el kell veszítenie őt, és megtudni, mennyire hiányzik. Addig nem ajánlott számára a házasság, amíg ezt meg nem éli. Éppen ezért a Nyilas nők számára nem ajánlott a fiatalkori házasság. Alkalmas lehet számára viszont 35 éves kora után.

Bak


Mikor érdemes férjhez mennie a Bak nőnek?

A Bak nő már kislány korában is a családról, hercegről álmodik. Nem meglepő, ha kamasz korában is előre megtervezi már ezekben a fiatalkori szerelmekben a családalapítást. És jól is teszi! Ugyanis ő lehet az, aki akár gimnazista szerelmével házasodik össze, és a házassága élethosszig tart, és még boldog is! Igazi mesébe illő házasságok köttethetnek a Bak nővel. Tehát már a 20-as éveitől nyugodtan férjhez mehet.

Vízöntő

Mikor érdemes férjhez mennie a Vízöntő nőnek?


A Vízöntő nő egy speciális személyiség. Nem ritka, hogy soha nem megy férjhez. Szeretik és szükségük van a szabadságukra. Akkor sem unatkozik, amikor éppen nincsen társa, mert kreatív személyisége mindig ad valami tennivalót, hobbyt, amiben kiélheti magát. Szert utazni, világot látni, baráti társaságban lenni. Ha túl korán megy férjhez, nagy eséllyel benne van a levegőben a válás, mert nem élte még ki magát. Ezért a Vízöntő nő számára a legideálisabb életkor csak 40-50-es éveiben jön el, hogy örökre hozzá kösse magát valakihez.

Halak

Mikor érdemes férjhez mennie a Halak nőnek?

A Halak nő kifejezetten szenved, amikor nincsen társa. Ezért gyakran van olyan párkapcsolatban, amiben sok a kompromisszum részéről. Ez azonban hosszútávon rossz véghez vezet. Ő az a típus, aki hajlamos túl korán férjhez menni, akár 26 éves kora előtt. Az elválás nem jellemző házasságára, és ha mégis, akkor azt általában a férfi kezdeményezi, nem ő. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek