18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ebben a korban érdemes FÉRJHEZ menned!

Megosztás
Tipológia

A házasság életre szól, de, ha megtaláljuk a megfelelő férjjelöltet. De van még más is, ami szükséges ahhoz, hogy a házasság valóban az eskü szerint alakuljon. Mégpedig az időzítés! Személyiségünk és csillagjegyünk segíthet a megfelelő életkor kiválasztásában. Mikor menjek férjhez?


Kos 

Mikor érdemes férjhez mennie a Kos nőnek?

A Kos lelkes, erős akaratú, és gyűlöli, ha valamire várnia kell. Ezért is lehetséges, hogy sokszor olyan kalandokba is belebocsátkozik, melyekről idővel kiderül, rossz döntés volt.
Minél idősebbek lesznek, annál nehezebben tudnak mély kötődést kialakítani.
Ezért a Kos nők számára a 30-as éveik a legideálisabbak, hogy férjhez menjenek, megállapodjanak.

Bika 

Mikor érdemes férjhez mennie a Bika nőnek?

A Bika nő két lábbal áll a földön mondhatni néha túlságosan is realista. Biztonságot és stabilitást keres, és mindezt addig teszi, amig meg nem találja az igazit. Az erős kapcsolatokban azonban a Bika nőnek saját magát kell megtalálnia, különben sosem lesz boldog. Erre minden esélye megvan különös realitás érzéke miatt, és általában már korán be is következik. Minek ettől kezdve várni? Mivel saját boldogságának megtalálása már 20-as évei környékén valóra válhat, így számára már igen korán ajánlott lehet férjhez menni.

Ikrek

Mikor érdemes férjhez mennie az Ikrek nőnek?

Az Ikrek nő rendkívül kiszámíthatatlan. Néha belemélyül olyan kapcsolatba, amiben végül kétségbe esik, nem is érti minek mászott bele. Éles esze, realitásérzéke azonban mindig felülkerekedik bekapcsol a vészcsengő, és lép. Életkorával ezek a jegyek nem változnak, de a 30-as éveitől kezdve megnyugszik, kevésbé hoz hirtelen döntéseket. A legideálisabb életkor lehet számára a 35-ik életéve vagy az azt követők.

Rák 

Mikor érdemes férjhez mennie a Rák nőnek?

A Rák nők kifejezetten kötődő alkatok, így sajnos sokszor olyan kapcsolatban is megmaradnak, melyek nem éppen a legideálisabbak számukra. Hisznek a házasság szentségében és ez az optimizmusuk az, ami miatt már egészen fiatalon érdemes férjhez menniük. Életkorukkal nem változik ugyanis a kapcsolatokhoz, hűséghez, őszinteséghez való viszonyuk. Minél több párkapcsolaton lennének túl, melyekben sérülnek, csak annál boldogtalanabbak lennének.


Oroszlán

Mikor érdemes férjhez mennie az Oroszlán nőnek?

Az Oroszlán nő igen tüzes személyiség, és idő kell, amíg megtalálja az egyensúlyt egy párkapcsolatban. Fiatalon nem igazán ajánlott számára a házasság, mert az könnyen véget érhet. Sokkal inkább a 40-es éveiben találhatja meg magát és a boldogságot a házasságban.

Szűz

Mikor érdemes férjhez mennie a Szűz nőnek?

A Szűz nő igen eltervezetten éli életét. Mindennek megvan a maga ideje. Ezért nem meglepő, ha ők az a típus, akik már nagyon fiatalon is férjhez mennek. Azonban ez nem mindig jó választás, mert időt kellene hagynia magának. Számára a 27-29 éves kor lehet ideális a házasságkötésre. 

Lapozz tovább a többi csillagjegyhez!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat