18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. márciusi horoszkóp – Közös célok a feltétel nélküli szeretet fényében

Megosztás
Asztrológia

Az év harmadik hónapjához érkeztünk, ami régi elnevezésében is megmutatja a hónap energiáinak kettősségét. Hívták a Böjt máshavának és Kikelet havának is. Mi vár RÁD ebben a hónapban?


Egyszerre folytatódik a visszavonultság, megtisztulás és az új kezdetekre való készülés, hiszen március 20-án 17 óra 17 perckor lesz a tavaszi nap-éj egyenlőség, ezzel hivatalosan is megkezdődik a tavasz. A természetben egy új kör indul, és életünkben is lehetőség nyílik erre.A hónap a „halakos” energiákkal kezdődik, és ez fogja meghatározni a hónap feladatát is. Még mindig otthonunk, családunk van a középpontban, de most nem az egyéni célokra kell fókuszálnunk, a közös feladatokban segíti a sors az előrelépést. Félre kell tennünk az egónkat, az egyoldalú irányítást, mert ez konfliktust szülhet.
Ahogy említettem a hónap energiáiban megjelenik a kettősség és főleg Hölgyeknek kell tudatosan figyelni arra, hogy félre tegyék az akarást, ami mind saját érdekükben, mind gyermekük érdekében megjelenhet, mint hivatkozási alap.
Tehát segítséget kapunk ahhoz, hogy otthonunkat a feltétel nélküli szeretet lengje be, képesek vagyunk érzelmi biztonságot teremteni. Érzelmeinket könnyebben kifejezzük, ami segíti a kapcsolatok átalakítását, magasabb szintre emelését. Mivel a Skorpió jegyében járó Jupiter kiemelt helyet foglal el a hónap horoszkópjában, ezért vizsgálódásával rámutathat kényes pontokra, ami felszínre kerülve vitás helyzeteket generálhat. A szeretet vágya mellett erősen jelentkezik az uralkodás vágya, a túlzott saját akarat, egyéni elképzelés megvalósítása, ami pont az érzelmi egység ellen dolgozik. Ez a hónap nem az egós elképzelésekről szól, hanem az elfogadásról, szeretetről és a kompromisszumos megoldásokról. A közös célok aztán az érzelmi biztonság mellett anyagi lehetőségeket is hozhatnak számunkra.A hónap második hetében azonban felbukkannak az önös, kosos energiák, majd a Nap jegyváltásával már dominánsakká is válnak, így a hónap vége felé, már egyre jobban érezhetjük a tavaszi energiák megjelenését, és az ezzel együtt járó újjáéledést is. 


Azonban még kicsit várakozó állásponton kell maradnunk, amit nem teszünk meg túl könnyedén a feszültséget gerjesztő hatások miatt. Igyekezzetek többet mozogni, lecsillapítani a rátok ható energiákat, hogy ne okozzanak felesleges problémákat életetekben.

Ez a hónap, a januárhoz hasonlóan, Teliholddal kezdődik és azzal is fejeződik be. A hónap eleji Telihold a Tízmilliószoros nap energiájával egyesülve segít abban, hogy félelmeink táplálta meggyőződéseinket átalakítsuk, szelektáljuk mindazt, aminek a megítéléstől való félelem a mozgató rugója. 

Alapos önvizsgálatra lesz szükség, mert sok olyat találhatunk, amit be sem vallottunk magunknak, mert nem láttuk eddig tisztán. Az Újhold aztán már abban nyújt támogatást, hogy megtaláljuk a módját feltétel nélküli önszeretetünknek, ami egy kiugró lehetőség lehet a tavaszi újrakezdéshez, és viszonyulásunk átalakításához mások felé. Végül a hónap zárásaként a második Telihold segít megtisztulni azoktól a belénk nevelt meggyőződésektől, ami azt sugallta, hogy önzőség saját magunkat előtérbe helyezni. Természetesen az egyensúly megteremtése a cél a jó értelemben vett önzőség és a túlzott öncélúság között.

Ezt a hónapot már nem ússzuk meg a retrográd hatásokat, folytassuk ezekkel.
A Jupiter bolygó március 9-én kezd látszólagos hátrálásba, és ez egy hosszabb időszak feladatát jelzi, hiszen egészen július 11-ig lesz retrográd. Emlékeztetőül már csak annyit írnék erről, hogy mindazokat a problémákat tárhatja fel, amit vagy nem akarunk meglátni, vagy eddig halogattuk a megoldást.

A Merkúr március 23-án kezd látszólagos hátráló mozgásba, és egészen április 16-ig így is marad. A gondolkodásunkat, tisztán látásunkat érinti a hátráló mozgás, akadályozva a kommunikáció minden formáját. Ilyenkor könnyebben elromolhatnak műszaki dolgaink és több lehet a baleset is.


Folytassuk a hónap jelentősebb napjaival!

Lapozz tovább a napi elemzéshez!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek