18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 4 élelmiszer ELŐHOZZA a NARANCSBŐRT – És még rosszabb lesz!

Megosztás
Szépség

Vagyonokat költünk a narancsbőr eltüntetésére. Millió házi praktikát kipróbálunk… De arra csak kevesen gondolnak, hogy mindeközben, amit megeszünk, csak ront a narancsbőr helyzeten. Milyen élelmiszereket ne egyél!


A kor előrehaladtával érthető, ha bőrünk rugalmassága romlik. Ez természetes.

De, ha még rá is segítünk, akkor különösen rossz lesz a helyzet.

Használhatjuk a csodaszereket, ha mellé naponta olyan élelmiszereket eszünk, melyek előhozzák a narancsbőrt, és kifejezetten ártanak a bőrnek.

Mindazonáltal érdemes tudni, hogy a narancsbőr nem tüntethető el teljesen!

Ennek tükrében azért érdemes a következőket megfogadni.

Milyen élelmiszerek hozzák elő a narancsbőrt?
Milyen élelmiszerek erősítik fel a a narancsbőr hatást? 

Ki gondolná!

Limonádé

Különösen 40 év felett a szervezet kollagén termelése lecsökken, amitől a bőr elveszíti rugalmasságát, és így a csúnya csíkok még jobban meglátszanak. A bőr öregedés folyamata nem állítható meg, de késleltethető.
A limonádéról kevesen gondolják, hogy kifejezetten rosszat tesz a bőrnek, ha sokat iszunk belőle.
A limonádé nagy mennyiségű cukrot, mesterséges édesítőszereket tartalmaz, melyek roncsolják a bőrsejteket. Ez értendő minden olyan élelmiszerre, melyben ugyan azok az összetevők megtalálhatók, mint a limonádéban.

Pizza

Ki ne szeretné a pizzát! A pizza nem készülhet zsírok, liszt felhasználása nélkül. Használjunk bármilyen lisztet. A zsírok és különösen a fehér liszt kifejezett méreg a szervezetnek, mert azon túl, hogy a bőrsejteket károsítja, még negatív hatást gyakorol a szív és érrendszerre is. 

Szójaszósz 

A szójaszószról is csak kevesen gondolnák, hogy hatást gyakorol bőrünk minőségére.
Ártalmatlannak tűnik, mégis káros!
A szójaszószban kifejezetten sok só található, és a só megköti a vizet a szervezetben, és ezek a víz lerakódások hamar megjelennek a bőrön is. Kis dudorok formájában. A bőr itt kinyúlik, sérülékeny lesz. És ezeken a területeken jobban meglátszik majd a narancsbőr is.

Fehér kenyér 
A narancsbőr elleni küzdelemben a fehér kenyeret ajánlott TELJES mértékben elhagyni. De nem csak a kenyeret, hanem a fehér lisztet magát!
A rozs, a tönköly vagy rizsliszt ellentétben a fehér liszttel képes szabályoznia z inzulinszintet, nem emeli meg azt drasztikusan. A fehér liszt tulajdonképpen csak üres kalóriákat szállít, melyek a szervezetben zsírszövetekké alakulnak, és kifejezetten a combokon, csípő tájékon rakódnak le, és sajnos tárolódnak is. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek