18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így vetsz véget egy kapcsolatnak – A szakítás TIPOLÓGIA

Megosztás
Tipológia

A Bak következetes, az Ikrek nem annyira? Melyik csillagjegy hogyan vet véget párkapcsolatának? Stílusosan vagy sem? Te melyik típus vagy?


Csillagjegyünk árulkodik minden területen személyiségünkről. Így egészen kiszámítható, milyen helyzetben hogyan fogunk reagálni.
A szakítás nem egyszerű dolog, de, ha vége, akkor vége.
Ez van, akinél gyorsan megvalósul, van, aki húzza, halogatja.
Vita?
Hogyan szakítsunk?
Jobban mondva, hogyan szakítunk!

Vízöntő

Hogyan szakít a Vízöntő nő?
A Vízöntő nő meglehetősen szorongósan éli meg a szakítást, de nem a félelem miatt.
Lelkiismeretük munkál bennük, hogyan ne okozzanak párjuknak még nagyobb sérülést.
Veszekedés? Ez semmi esetre sem a Vízöntő jegyben születettekre vall!
Ő az, aki inkább szívesen megbeszéli párjával. Így aztán sokszor kerülhet olyan szituációba, amikor visszautasítást kap, mert a férfi nem partner erre a beszélgetésre vele.

Halak

Hogyan szakít a Halak nő?
A Halak nő igen érzelmes, és még szakításkor is csak a szép emlékekre tud gondolni. A Halak nő nem bosszúálló, nem haragtartó, sőt, sokszor túl naiv. Keresi a lehetőséget a szakítás békés rendezésére, emiatt nem egyszerű a szakítás nála. Ugyanis könnyen megbocsát, akár könnyen befolyásolható is, ha párja nem szeretne szakítani vele. Ezért a Halak nő nagyon könnyen kihasználható, gyakran élhetnek vissza jóhiszeműségével.

Kos

Hogyan szakít a Kos nő?
A Kos nő hamar elunja magát egy kapcsolatban, és ha már nem boldog, akkor nem fél azonnal szakítani is párjával. A szakítás tényét egész egyszerűen kezeli. Ezzel azonban párjának hatalmas fájdalmat okozhat, aki nem véletlenül érezheti úgy magát, mint akin átgázoltak. Ugyanakkor ez a külső kép érzelmes belsőt takar. És ha a Kos nő rájön, hogy párja iránt mégis többet érez, akkor gyorsan képes visszautat találni hozzá.

Bika

Hogyan szakít a Bika nő?
A Bika nő általában nagyon türelmes, hűséges, nyugodt ember. És ez jellemző rá szakításkor is. A Bika nő képes extrán hosszú ideig reménykedni, hogy a szakítást el lehet kerülni. De, amikor rájön, hogy erre semmi esély, akkor elég gyorsan a tettek mezejére lép. Nem felejt, nem szépíti meg a múltat.

Ikrek

Hogyan szakít az Ikrek nő?
Az Ikrek eleve kettős személyiség, aki igen kiszámíthatatlan. Amennyire nyersen őszinte tud lenni még boldog párkapcsolatban, annyira kemény szakítás esetén is. Amikor a rózsaszín köd eloszlik az Ikrek látása kitisztul, és lép. Néha egyik pillanatról a másikra képes úgy szakítani, hogy még maga sem készült fel rá. Csak nagyon ritka eseten sajnálja a szakítást. Vissazút nem igazán van hozzá. Ha van, akkor az igen rögös.

Rák

Hogyan szakít a Rák nő?
A Rák nők a hangulatváltozás nagy mesterei. Néha barátságosak, humorosak, majd ismét ingerlékenyek és kiegyensúlyozatlanok lehetnek. Gyakran előfordul, hogy szüneteltetik párkapcsolatukat, de nem fejezik azt be véglegesen. Amennyiben éppen rossz passzában találja meg párja egy kéretlen felvetéssel, könnyen szakíts lehet a vége. A szakítás nála nem meglepő, ha drámaira sikeredik. Ebbe beletartozhat a vitatkozás és tányérdobálás is. 

Lapozz tovább a többi csillagjegyért!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek