18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A nők újraértelmezik a nőiességüket - Mi történik valójában?

Megosztás
Női lélek

Egy ideje csendes forradalom zajlik a nők világában, hiszen egyre többen a fejlődés mellett teszik le a voksukat. A kérdés, hogy tetszik- e ez a férfiaknak?


2014-ben a német nőknél volt a legalacsonyabb a szülési ráta Európában. A létért küzdöttek. Míg azt hisszük ( leginkább a reklámok sugallják ezt ), hogy a német nők fegyelmezettek, állandóan meg van tervezve az egész napjuk, addig az elmúlt 300 évben a kihalás felé vette az irányt a nemzet. A második világháború után, amikor is az ország kettészakadt, a keletnémet anyukák a szülés után bölcsősébe és óvodába adták gyerekeiket, hogy mihamarabb vissza tudjanak menni dolgozni. Míg nyugatnémet társaik nem voltak ilyen szerencsések, hiszen sem óvoda, sem bölcsőde nem állt rendelkezésükre, ezért háztartásbeliként nevelték gyermekeiket. 
A 70- es években az NSZK-ban még az is előfordult, hogy a férj megtiltotta feleségének, hogy munkába álljon. Miért tehették ezt meg? Mert törvényi lehetőség volt rá. 
Mára fontosabb lett számukra az anyagi biztonság, mint az anyaság. Fegyelmezettségüknek köszönhetően előrelátóak és legalább 18 évre előre gondolkodnak. 


Lehetne folytatni a sort, de ami a legfontosabb, ne ítélkezzünk bizonyos népek szokásai felett, ha nem ismerjük a kultúrájukat és történelmi előzményüket. 
Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek