18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 4 csillagjegy lesz nagy valószínűséggel TERHES 2018 a VÉNUSZ évében

Megosztás
Szerelem

A csillagjóslatok sokak álmát beteljesíthetik, különösen azokét, akik bab áldásra várnak. 2018 március második felében a VÉNUSZ bolygó veszi át az irányítást. És ezzel a jelenséggel 3 csillagjegynek különösen kedvezhet gyermekáldás területén. IS! Ez az év azoknak is jó lesz, akik még csak most keresik párjukat!


Bak 
A Bak jegyben születettek kifejezetten érezheti március második felétől a Vénusz bolygó jótékony hatását, ami megnyugvást hoz. Az idő előrehaladtával a Bak, akik imádja munkáját, hajlamos is ebbe temetkezni képes lehet éjszakánként már nem dolgozni. Csak egyszerűen pihenni. Ekkor felerősödhet benne a család iránti vágy, el tudja képzelni, hogy gyermeket vállaljon és a munka mellett ő legyen az, aki kiteljesíti életét.
A terhesség elhozhatja számára 2018-ban azt a tökéletes állapotot, amikor azt érzi majd, hogy a világ teljesen KEREK!

Halak

A Halak az örök álmodozó a Vénusz évében könnyen el is érheti a valóságban is, hogy gyermekáldás köszöntsön rá. 2018-ban az amúgy is érzékeny Halak még érzékenyebb lesz, romantikus énje kerekedik felül, és szinte magára sem ismer majd. Ez párkapcsolatára is jó hatást gyakorol majd, mert az álmodozást felválták a tettek. Aki még csak most keresi párját sincsen elkésve, mert a Vénusz bolygó évében olyan párkapcsolatok születhetnek, melyek valóba az őszinte, tartós szerelemről szólnak.

Ez az év maga lesz a SZERELEM éve minden téren!
Engedjük közel a Vénusz energiáit, legyünk nyitottak!


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek