18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 4 csillagjegy lesz nagy valószínűséggel TERHES 2018 a VÉNUSZ évében

Megosztás
Szerelem

A csillagjóslatok sokak álmát beteljesíthetik, különösen azokét, akik bab áldásra várnak. 2018 március második felében a VÉNUSZ bolygó veszi át az irányítást. És ezzel a jelenséggel 3 csillagjegynek különösen kedvezhet gyermekáldás területén. IS! Ez az év azoknak is jó lesz, akik még csak most keresik párjukat!


A Vénusz a romantika és szerelem megtestesítője, és ezzel az egyik legbefolyásosabb energiahordozó a párkapcsolatokban is.

A következő csillagjegyek számíthatnak égi baba áldásra a VÉUSZ évében 2018-ban

Kos

A karrier ural mindent, de ott a vágyódás a családalapításra, a babatervezésre.
Ebben az évben a Kos hozzáállása tudat alatt is megváltozik, családot szeretne alapítani. Talán még ennyire sosem vágyódott utána.
Hirtelen többet tervez előre és mindezt úgy, mi lenne, ha már többen lennének egy családban.
E téma köré összpontosul a legtöbb gondolata. 2018-ban könnyen előfordulhat, hogy álma beteljesüljön, és ehhez minden adott lesz számára.

Rák

A Rák jegy szülöttei folyamatosan vágyódnak a szerelem után, és most a Vénusz évében a szerelmi bolygó hozzá is segítheti egy olyan párkapcsolathoz, amire már igazán érdemes alapozni, még akár családban gondolkodni is. A már meglévő párkapcsolatok most kiteljesülhetnek, elmélyülhetnek, és feljebb léphetnek egy szinttel.
Azok a Rákok, akik még nem is gondoltak eddig a családalapításra, gyermekvállalásra, most felerősödhet bennük ez a vágy. Nem kell meglepődni, mert ez teljesen normális lesz ilyen erős szerelmi bolygó hatása mellett. 

Lapozz tovább a másik 2 csillajegyért!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat