18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így hat rád a TELIHOLD – Mikor születtél?

Megosztás
Tipológia

A Telihold misztikus égi jelenség, sokan nem tudnak aludni előző éjszaka, érdekes energiákat észlelnek, és van, aki balszerencsehozónak tartja. A Teliholdban minden benne van! Ráadásul minden emberre hatást gyakorol.Bak

A Bak Telihold idején elérheti azt, amire mindig is vágyott. Hatalom, pénz, siker. Minden olyan dolog elérhető közelségbe jut, amiért előzőleg nagyon sokat dolgozott. Viszont meg kell tanulnia bánni az ilyen időszakok adta lehetőségekkel. 

Vízöntő

A Vízöntő számára a Telihold időszaka az alkotásé lehet. Motivációt gyűjt, tervez, kitalál valami újat. 
Kifejezetten ajánlott lehet számára ilyenkor meglátogatnia fodrászát, esetlegúj ruhákat vásárolni. 

Halak

Az álmodozó Halak csak még jobban belemélyülnek a Telihold látványába. Egyszerűen magával ragadja, és olyan, mintha egy álomvilágba lépne át. De az álomvilágban megálmodott dolgok közül sok valóra is válhat. Kirándulás, utazás, nyaralás, jó, ha ezeket Telihold időszakára időzíti, mert ekkor érheti el a katartikus beteljesülést. Fog meg az álmod, és valóra válik! 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek