18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így hat rád a TELIHOLD – Mikor születtél?

Megosztás
Tipológia

A Telihold misztikus égi jelenség, sokan nem tudnak aludni előző éjszaka, érdekes energiákat észlelnek, és van, aki balszerencsehozónak tartja. A Teliholdban minden benne van! Ráadásul minden emberre hatást gyakorol.


A hatások kielemezhetők csillagjegyek szerint.
Ezért lehetséges, hogy egyesek megérzik a Telihold jelenségét, míg másokat teljesen hidegen hagy.

Hogyan hat RÁD a Telihold?
Mikor születtél?

Kos

A Telihold a Kosra általában intenzív hatást gyakorol, jó oldala a jelenségnek, miszerint Telihold idejére ajánlott időzítenie a fontos jelentőséggel bíró szakmai projektjeit. Ezekre ugyanis nála Telihold pozitív hatást gyakorol. Magánéleti kérdésekben szintén jó időszak lehet számára a Telihold időszaka.

Bika 
A Bika jegyben születettek általában Telihold idején szeretik a nyugalmat, tudat alatt is erre vágynak. Telihold napjain igazán érzelmes tud lenni, és sajnos ilyenkor a legsebezhetőbb is.

Ikrek 

Az általában kommunikatív Ikrek Telihold idején még jobban kiteljesedik. Minden felgyorsul nála, és semmi nem állíthatja meg ezeken a napokon, mert annyira munkál benne az energia. Néha még túl sok is. Kifejezetten jó időszak ez számára új projektek megvalósítására, flörtölésre, ötletelésre.

Rák

Az érzékeny Rák még érzékenyebbé válik Telihold idején. Ekkor még a legviccesebb, legjóindulatúbb megjegyzéseket is sértésnek veheti.

Oroszlán
Az Oroszlánt semmi nem gyűrheti maga alá, még a Telihold sem. Olyan, mintha a Telihold erejétől még erősebb lenne. Ekkor még több önbizalma lesz, és bármi megtörténhet nála.

Szűz

A Szűz jegy szülöttére a Telihold különösen erős hatást gyakorol. Leginkább érzelmeit veszi célba. Ilyenkor a Szűz visszahúzódó lesz, sokat gondolkodik, és sajnos a gondolatok hamar elterelődnek a problémák felé. Ne hagyd annyiban! Ne engedj a Telihold hatásának!

Mérleg

A Mérleg valójában tevékeny, aktív személyiség, de Telihold idején az átlagosnál is nagyobb szüksége van párjára, a család közelségére. Ez megnyugtatja. Örülhetnek szerettei, mert ilyenkor még többet foglalkozik velük.

Skorpió

A Skorpióra a Telihold kifejezetten jó hatással van. Kreatív lesz, energiához jut, és csak úgy ragyog ilyenkor. Egyik csillagjegy sem fogadja ilyen pozitívan a Telihold energiát, mint a Skorpió. Használd ki!

Nyilas

Szerelem időszaka! Telihold idején a Nyilas extrán romantikus, csábító kisugárzású. Senki nem tud ellenállni neki. Hajrá az ismerkedéssel Telihold idején! Biztos a siker!

Bak, Vízöntő, Halak

Lapozz tovább!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek