18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
18+

Orgasm Service Sztori – Modern szexológia gyógyszerek nélkül

Megosztás
Szerelem

A női és a férfi potenciazavarokat gyógyszermentesen gyógyítja. Forradalmi MEGOLDÁS az Orvosi Gyakorlati Szexológia.

18+

Honnantól beszélhetünk potenciazavarról?


Ezzel megoldottunk egy másik kérdést is. Jelenleg például nem tudják a szakemberek, hogy honnantól kezdődik a szexuális potenciazavar: mi egészséges és mi nem az, hol van a határuk. Azt természetesen tudják, hogy a másfél órás aktus elegendően jó, de a hiba ott van, hogy ők a harminc perc alattiak között keresik az egészséges férfi alsó határát. Leírtak egészségesnek öt percet vagy nyolcat és persze valószínűleg hallottak róla, hogy létezik hosszabb is, de ezzel nem akarták szomorítani az átlagembereket.

Nyilvánvaló, hogy ezekben a megállapításokban a magánemberi tapasztalataik is benne voltak és a kezeléseik túl alacsony hatásfoka is. Számunkra viszont nem kérdéses, hogy mi dönti el, hogy mi számít például korai magömlésnek. Sokan leírták ezt a hibás nézetet: Az hogy korai magömlése van-e a férfinak attól függ, hogy a partnernőjét ki tudta-e elégíteni. Ez a nézet most is széles körben tartja magát. Mindig túl kevés volt a szexológus, így mindenki ugyanazt a néhány publikációt olvasta el, azokra alapoz. De ha belegondolunk, ez butuska elképzelés.

Gyógyszerek nélkül gyógyítható


Az OS Klinikán soha nem gyógyszereltünk, nem osztottunk csupán technikai tanácsokat, ellenben az emberi szervezet nálunk mindig kellemesen megdolgozott a gyógyulásért.

Nem csoda hát, ha az elért eredmények hosszú távon fennmaradnak. Fejlesztők és edzők vagyunk egyszerre, nem csupán gyógyítók. Nem problémákat oldunk meg, hanem megoldjuk, hogy továbblépés legyen oda, ahol ilyen problémák nincsenek.

Sikerült megoldani azt is, hogy a jó potenciál ne csak megszerezhető legyen, hanem fenntartható is. Ehhez csupán egyszer kell végigmenni a szükséges fejlesztő folyamaton, azután a férfiak és a nők is képesek nagyrészt önállóan megoldani a jó szinten maradást.
A további fejlődés is hosszú távon is biztosított - messzire lehet eljutni -, mint ahogy azoknak is létezik program, akiknek a szex éppen az egyik erősségük.


Dr. Tóth Emese orvos-szexológus
Orvosi Gyakorlati Szexológiai (OS) Klinika, Budapest

Tanácsot kérek - Kérdésem van

Orgasmservice

Kérdezz az orvos-szexológustól: emesetothmd (@) icloud.com

Dr. Tóth Emese orvos-szexológus

Orvosi diplomáját 1991-ben szerzett, majd évekig pathológusként dolgozott. Ezt követően rendszerelméletet, kibernetikát, EOS módszert, kapcsolódási-átadási modellalkotás, és más modern tanulmányokat folytatott. 2001-ben megalkotta Orvosi Gyakorlati Szexológiai rendszerét, melyben kidolgozta a szexuális zavarok gyógyszermentes kezelését is

Új, modern alapokon nyugvó és humánus terápiájának tudományos alapja az általa kidolgozott OS módszer. 

2002-ben megnyitotta első magánrendelését. Az Orgazmus Service (OS) Klinika egy csapásra népszerű lett. 

A négyszemközt zajló, meghitt és izgalmas kezeléseken hetek alatt siker született. 2002-2014 között úttörőmunkát végzett a szexzavarok és a párkapcsolati problémák megoldása terén. 

Több ezer hozzáfordulónak segített, teljesen önállóvá téve őket a saját boldogságuk további építésében. 

Könyvét, az Orgazmus Service-t, módszeréről és elképzeléseiről írta. Ezzel a kiadvánnyal mindenki számára elérhetővé tett egy új stílust és nyelvezetet, számos praktikus tippet, …és egy apró bepillantás is engedett az OS-terápiába. 

Jelenleg Budán, a 12. kerületben fogad pácienseket.


Megosztás18+
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat
18+