18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
18+

Orgasm Service Sztori – Modern szexológia gyógyszerek nélkül

Megosztás
Szerelem

A női és a férfi potenciazavarokat gyógyszermentesen gyógyítja. Forradalmi MEGOLDÁS az Orvosi Gyakorlati Szexológia.

18+

A 20 évvel ezelőtt elkezdett kutatásaink nyomán mára sok minden letisztult. A terápiánk gyorsan kristályosodott ki és velünk kapcsolatban is hamar létrejött az egyre értőbb szakmai és laikusi elfogadás. Mindez annak ellenére, hogy az igazi újdonságokat nehéz megérteni. Különösen az ilyen intim témákban. A média viszont állandóan jelen volt, érdekes és pikáns híreket adott rólunk, és ez sok előnnyel jár a publicitásban. Manapság kevésbé számít bátor tettnek hozzánk eljutni, mint 10 éve és akár a közösségi oldalon kapcsolatban állni velünk és onnan is kérdezgetni, teljesen közvetlenül.

A klinikánkkal kapcsolatban az egyszerűbb tájékozódás sem nyújt szokványos információkat, hiszen nem gyógyszerekkel vagy műtéttel és nem technikákkal érjük el a sikereinket. Nem pszichológiáról van szó, és az általam tanult orvostudomány friss felfedezései sem voltak kielégítőek a potenciazavarok végleges megoldásához.


A terápiánk és az eredményeink egyedülállóak, mégis hetek alatt elérhetők a kívánt célok. Pácienseink 10 év távlatában is stabilan tartják az elért sikereiket. Kezdettől hírünk van, ezért nagy távolságokból érkeznek nők, férfiak és párok. Mostanáig több ezernyi embernek adtunk új tudást és boldogabb életet.

Ahogy kezdetben jöttek a sikerek, abból kézzel foghatóan láttuk, hogy reális az elképzelésünk, mert igazolódik a gyakorlatban. Ugyanakkor egyre jobban kitisztult, hogy miért sikerülhetett nekünk az, ami eddig másoknak nem.

Közben megvizsgáltuk azt is:

Mitől is lesznek a potenciazavarok? 
Miért és hogyan kell beavatkozni, hogy az emberi szervezet kimozdítható legyen ezekből? 

Kezdettől új módon közelítettünk ezekhez a régi, megoldatlan problémákhoz, mert volt rá lehetőségünk az Expert-Operátor Komplex Rendszerekben lefektetett korábbi kiváló eredmények révén. ( Prof. E.V.Zolotov és B. E. Zolotov kutatók oroszországi munkássága felhasználásával, egyikükkel való személyes ismeretség és sorozatos együttműködések nyomán.)

Teljesen figyelmen kívül hagyhattuk tehát az eddig ismert válaszokat, de aztán újra elővettük őket azért, hogy megérthessük, hogy azokban hol rejtőznek hibák, amiért nem adnak a gyakorlatban is eredményesen hasznosítható válaszokat.

Aztán kezdtük lefejteni újra az egész témát az alapkérdések szintjéig:

Miért léteznek a természetben a potenciazavarok, azaz miért nincsen elegendő potenciál az emberekben? 

Milyen analógiáik vannak az ilyen zavaroknak a természetben? 

Hogyan zajlik pontosabban a folyamatuk? 

Mi tartozik hozzájuk és mi nem? 

Milyen a férfié és milyen a nőé? 

És a legfontosabb: Hogyan oldhatók meg véglegesen?

Ezeket a kérdéseket újra és újra feltettük az újabb és újabb eredményeink elemzései során.

 Megismételhetőség

Ez is szükséges volt a biztonságos reprodukálásukhoz, hiszen élesben dolgoztunk a pácienseinkkel és ők nem kísérleteken vettek részt, hanem konkrét, azonnali eredményeket akartak kapni általunk. A kéréseik eddigi lehetetlenségéről nem volt tudomásuk, hiszen mindig is azt hallották, hogy a potenciazavarok könnyen gyógyíthatók.
Ez azonban nem volt igaz. 


Dr. Tóth Emese orvos-szexológus

Éppen ez a kutatói-fejlesztői-termelői párhuzam adott nagyon erős realitást és lendületet is a haladásunkhoz, bár az iram túl erősnek tűnt emberi mércével, hiszen napi 16 órát dolgoztunk éveken át, pihenés nélkül. Volt ehhez egy naiv lelkesedésünk, volt hozzá elegendően nagy nyomás a sok jelentkező páciens által, és versenyfutás az anyagiakkal is, ami mindig túl kevés volt ehhez a nagy programhoz. Otthon szerényen éltünk három gyermekünkkel, a miniklinikánkra ellenben irreálisan sokat költöttünk.

Ma sem tennénk azonban másként.

Azonnal érthetőbbé válik, hogy mit és hogyan kellett hozzátenni a szexológiai szakma addigi tudásához, ha egy konkrét példán is bemutatom.

Egy példa a modernizálásról


A gyakori korai magömlés nevű potenciazavart gyógyszeresen vagy más terápiával néhány, de 1-5 perccel lehet meghosszabbítani. Ez a „javulás“ nem ad lehetőséget messzemenő következtetések levonására.

Túl kevés változás történik a szervezetben és a probléma is ott marad, mert ez még mindig korai magömlés. A gyógyszer hatásvesztése vagy a szedés abbahagyása után minden visszatér a megelőző állapotba vagy rosszabba.

Ebből látszik, hogy ezzel nem javítottak meg semmit, hanem valamit lerontottak a szervezetben és ez amolyan mellékhatásként nyújtotta el az időt. Ilyen hatást adnak például az antidepresszánsok, de a potencianövelők sem állnak távol ettől.

A korai magömlés lehet egy percen belüli, de még a tíz-húsz perc is a működési elégtelenség jele. A terápiánkkal elértük a teljes gyógyulást, ezért megismertük a pontos női-férfi funkcionális paramétereket.
Sikerült akár negyven perccel gyarapítani az eredetit, élvezetessé és gondtalanná téve az aktusokat.

Az „egészséges időt“ sikerült megállapítanunk, amit eddig senki sem talált meg. Ez éppen annál az mennyiségnél van, ahol a férfi bármilyen hosszú vagy rövid lehet, ahogy kívánja.

Tehát a széles spektrumba való átlépés pontosan megmutatta nekünk, hogy honnantól egészséges egy férfi. (Ezzel szemben a szűk, korlátozott spektrumú élet és az ehhez társult elégtelen funkciók a zavarok, betegségek velejárói. Ez a komplex biológiai rendszerek egyik általános sajátossága.) Ehhez ezernyi férfi OS kezelése szolgáltatta az adatokat. 
Meghatározható lett az egészséges szexualitás.

Az élvezetes, gondtalan 30 percet elérő férfi széles spektrumú, azaz ő lehet öt perces és akár másfél órás vagy több is. Az ő öt perce viszont messze más élvezeti értékű, mint a korai magömléses férfi maximálisan öt perce.

Honnantól beszélhetünk potenciazavarról?

Lapozz tovább!18+
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat
18+