18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 3 férfi csillagjegy VÁLIK leggyakrabban

Megosztás
Tipológia

A házasság szent fogadalmát nem mindig sikerül betartani, a „Holtomiglan, holtodiglan” van, amikor előbb véget ér. A következő 3 férfi csillagjegy VÁLIK leggyakrabban.


Mielőtt kimondjuk a boldogító „IGEN”-t, nem árt simkerni ezt a 3 férfi csillagjegy típust!

A következő 3 csillagjegybe tartozó férfi típus válik ugyanis a leggyakrabban.

Bika férfi és a házasság szentsége

Érdekesség, hogy például egy Bika jegyben született férfi esetében nem biztos, hogy meglepő, ha mellettünk lesz egy „második” szerelem is.
A Bika férfiak ugyanis inkább a munkájukat veszik el feleségül, mint az adott nőt!
Amennyiben nem tudjuk ezt elfogadni, úgy jobb, ha alaposan átgondoljuk a házasságkötést.Szűz férfi és a házasság szentsége

A Szűz jegyben született férfiakra jellemző lehet a féltékenység és bizonytalanság.
Férj státuszban ez azonban teljesen más?
Sajnos a válasz NEM!
A Szűz jegy szülötte férfi képes jól elrejteni érzéseit, de hosszas párkapcsolatban megjelenik igazi személyisége. És éppen ez a tejes kontroll iránti vágya teljesen megmérgezheti a házasságot. Az esetek többségében meg is mérgezi. 

Lapozz tovább a harmadik csillagjegyhez!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat