18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
18+

2018. február 15. különleges Vízöntő Újhold – Otthonunk tavasz előtti megújítása

Megosztás
Asztrológia

Az év második Újholdja a Vízöntő jegyében köszönt ránk, és hozzá méltóan különleges energiákkal ajándékoz meg bennünket. Ezen a napon százszoros energiák támogatását élvezhetjük, de mindemellett más különlegességet is tartogat számunkra.

18+

Amikor a vízöntős szimbólumokra gondolunk, azonnal eszünkbe jut a megújulás, a változások, a megszokott napi rutin, környezet átalakítása. Ez a megújulás most otthonunk területére irányul, itt kell megtennünk a halogatott lépéseket. Az Újhold érdekessége, hogy 22 óra 5 perckor éri el a csúcsát, ekkor válik egzakttá, és hajnali 3 óra 40 perckor már tovább lép a Hold a Halak jegyébe. Az Újhold tetőzése előtt két hatás is segít bennünket, hogy az új kezdetek kapuján tehermentesen léphessünk be, így a nap folyamán érdemes tudatosan figyelni mi történik veletek, mert akkor tudjátok a megelőző hatásokat saját hasznotokra fordítani. 13 óra körül a Skorpió Jupiter feszült fényszöge miatt a hitetek meginoghat, de ez csak akkor történhet meg, ha a jupiteri energia mélyen fekvő problémákat hoz felszínre. Tehát ha bármilyen negatív érzést, csüggedtséget éreztek, akkor kezdjetek el kutakodni az okok iránt, hogy meg tudjátok változtatni azt az Újhold energiáinak a segítségével. Tehát ez a délutáni hatás felhozza a problémát a felszínre, amihez egy esti (19 óra körül) energia érkezik segítőül, mintegy előszeleként a Vízöntő Újholdnak. Ebben az energiában a Merkúr bolygó és az Uránusz is benne lesz, tehát változtatni tudtok gondolkodási mintáitokon és teljesen képesek leszek megújítani azt. A hajnali érzékeny Halak Hold pedig megérzések sugallatok formájában igyekszik álmaitokon keresztül segíteni, így érdemes reggel leírni azt amire álmotokból emlékeztek és megérteni szimbolikus üzenetét. Elalvás előtt akár kérhetitek az Angyalok segítségét a változásokhoz. Vagy egyszerűen csak aludjatok el úgy, hogy a változást vizualizáljátok, és minél jobban beleélitek magatokat megújult életetekbe.

Milyen témákban segít a februári Újhold energiája?

Aki olvasta a februári horoszkópot, az tudja, hogy az év második hónapja a kettes számhoz híven egyfajta dualitást, kettősséget képvisel. Feszültséget érezhetünk kapcsolatainkban, munkánk és otthonunk között, aminek megoldásához segítőnkké válik a mostani Újhold, ha követjük útmutatását.

Kezdjük a kapcsolatokkal. Az energiák támogatnak abban, hogy párkapcsolatunkat úgy alakítsuk át, hogy abban több szabadságot kapjunk, saját céljainkat előtérbe helyezhetjük. A saját függetlenségünk megélése kimondottan jó hatással lehet párkapcsolatunkra, felfrissítheti, megújíthatja azt. Így azt javaslom, ha problémát éreztek társatokkal kapcsolatban, akkor a szakítás helyett gondolkodjatok el inkább azon, hogyan tudnátok úgy változtatni, hogy az mindkettőtöknek jó legyen. Az elválás csak akkor legyen opció, ha a változások ellenére sem tudjátok közös utatokat folytatni, és a kapcsolat mellett csakis a megszokás, a régi biztonsághoz való ragaszkodás szól.Folytassuk az otthonnal. Minden változás támogatott, amivel a harmóniát, az egyensúlyt erősítitek. Most ne egyedüli igényekre gondoljatok, hanem olyanokra, ami családotokban mindenki számára ideális. Természetesen ehhez szükség lehet némi kompromisszumra, de ez nem azt jelenti, hogy valamelyikőtöknek a másik elvárása szerint kellene dönteni. A közös átalakítás legyen különleges, felfrissülést hozó mindenki számára. Ha csak annyit tesztek, hogy levegősebbé teszitek otthonotokat, már az is szívderítő, és a család számára is megújulást hozó lesz.


Tehát ha lakásfelújítást, lakásszépítést, energia kiegyensúlyozást (pl. feng-shui) terveztetek, akkor most itt az ideje, hogy lépjetek. Minden számításba jöhet, amit eddig bolondságnak gondoltatok, ami teljesen felborítja a megszokott rendet.
Ugyanígy támogatott a költözés, az új otthon teremtése magunk vagy családunk számára.
Szintén könnyebben megvalósulhat most az otthoni munka terve, tehát ha ezen a területen terveztetek változást, akkor most itt az ideje megtenni azt.

Mivel a február a mulatságok hónapja is, így érdemes az energiáknak ezt a megnyilvánulását is kihasználni, otthoni mulatságokat, családi/baráti bulikat rendezni, de mindezt különleges módon. Tehát nem a házi gazda szakad bele a főzésbe, sütésbe, hanem érdemes előre egyeztetni ki mivel járul hozzá a mulatsághoz. Legyen ez egy közös buli, aminek a munka részéből is mindenki kiveszi a magáét.

Az Újhold energiája ellen dolgozó erők!


Az egyik visszahúzó erő az, ha féltitek az anyagi biztonságotokat, megszokott kis unalmas mindennapjaitokat és nem fogtok bele a változásba. Használjátok ki az Újholdat megelőző energiákat, keressétek meg félelmeitek gyökerét és változtassatok. A józan eszetek és a szívetek ezen a napon könnyebben megtalálja a közös hangot, így a változáshoz szükséges lépésekre is könnyebben rátaláltok.

A másik visszahúzó erőt a Mars és a Neptunusz bolygó feszült fényszöge okozza. A Neptunusz analógiája az álmodozás, a ködösség, így nem csoda, hogy szívesen halogatnátok a lépések megtételét és könnyebben álmodoztok a megújulásról, mint ahogy rávennétek magatokat a mozdulásra. Az energia nem kedvez az amúgy is érződő fizikai erőtlenségeteknek, tél vége van, valószínű sokan érzik magukon ezt a lelassulást, fáradtságot. Az Újhold a vitaminok beépülésének is kedvez, ezért érdemes célzottan szervezetünknek is megadni a vitaminok, ásványi anyagok pótlását. Ilyenkor tél végén mindenképpen ajánlott a C-vitamin és a D vitamin pótlása.

Végül de nem utolsó sorban ne feledkezzetek meg az esti varázslatról, amit legjobb, ha az Újhold tetőzésénél, 22 óra körül végeztek el.


Csodás felfrissülést hozó Újholdat kívánok mindenkinek!Megosztás

18+
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat
18+