18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tanulj fogyni a sztároktól!

Megosztás
Női lélek

Hagyd a diétát, és el se kezdj edzeni!


Szerinted miért van az, hogy egy filmszínész felszed harminc kilót egy szerep kedvéért, majd utána gyorsan le is adja? 

Könnyű nekik - gondolhatod - hiszen annyi pénzért Te is képes lennél változtatni a testsúlyodon. 

Ez igaz, de nekik azért van egy másik mozgatórugójuk is. Lehet, hogy Neked még nincsen ilyen, de könnyen megszerezheted. A döntő motiváció nem más, mint a testképed.

Hogyan gondol magára egy szerep kedvéért meghízott világsztár?


Ugyanúgy, ahogyan a szerepével is csak a szereptanulás és a forgatás ideje alatt azonosul, a testéről alkotott képe is csak erre az időszakra változik meg. Amikor nem dolgozik, akkor ugyanolyannak gondolja magát, mint amilyen akkor volt, amikor felkérték a szerepre. Ezért, amikor vége a forgatásnak, a tudatalattija elkezdi visszaállítani a testképének megfelelő állapotot.

Mi a fő kérdés számodra?Állj meg egy percre, és gondolj bele abba, hogy milyennek látod magadat. Minél hosszabb ideje küzdesz a kilókkal, annál valószínűbb, hogy úgy gondolsz magadra, amilyen vagy, és nem úgy, amilyen régen voltál vagy pedig most lenni szeretnél. 
Az is lehet, hogy nem csak azért aggódsz, hogy le tudsz-e fogyni valaha még ebben az életben, hanem azért is, hogy mi lesz, ha leadod a felesleget. Narancsbőrös leszel? Lógni a bőröd itt-ott? Le tudod majd cserélni a ruhatáradat? Könnyen lehet, hogy egy olyan túlsúlyos embernek látod magadat, aki valójában fél attól, hogy le fog fogyni. Tehát felteszem a kérdést: hogyan leszel tartósan eredményes, ha nem látod a célt, és félsz attól, amire vágysz?Helyes énkép
Ha képes vagy minden nap úgy látni magadat, mint amilyen lenni szeretnél, akkor meg fog indulni a változás. Úgy, mint ahogyan a sztárok tekintenek magukra: mindig egyformán, mindig a valós énképüknek megfelelően. Neked is ezt kell tenned: tekintsd a pillanatnyi állapotodat átmenetinek!

Nem a diéta az első lépés

Közhelyszámba megy, hogy a fogyókúra helyett életmódot kell váltani. Ezzel csak az a baj, hogy elkezded, de csak addig tart a siker, ameddig arra koncentrálsz. Ideig-óráig. Én minden változást fejben kezdek el, vagyis elkezdem átalakítani azt a részemet, amit az élet rosszul programozott belém. 
Neked is azt javaslom, hogy hagyd a diétát, és el se kezdj edzeni! 

Először fejben állj át. 


De ne úgy, hogy ma elhatározol, és holnaptól úgy lesz, mert ez a módszer csak keveseknél működik. Ehelyett a korábbi cikkeimben leírt módon fokozatosan állítsd át a gondolkodásodat. Meglátod, hogy néhány nap vagy hét múlva úgy kezdesz el cselekedni, hogy szinte észre sem veszed. Ez a tartós változás kezdete!Sok sikert!

Magda Attila
tréner, life coach
06209331405

Boldog akarok lenni

Személyes boldogság


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek