18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Jó kezekben? – Ezt árulja el a férfi kézformája!

Megosztás
Tipológia

Mutasd a kezed, megmondom ki vagy! Ez lehet valódi jelentés is az életben, hiszen a kézforma árulkodik. Még a férfiakról is! Nézd meg a kezét, és láss a lelkébe!


Hosszú tenyér, rövid ujjakAmennyiben viszonylag rövidek az ujjak, az személyiséget tekintve arra utalhat egy férfinál, hogy igazi szervező tehetség.
Stílusa kicsit élénk, ami természetesen karizmatikussá teszi.
Igazi kihívásokat kereső típus.
Amikor a kihívást megtalálta, nem adja fel könnyen, amig megoldást nem talál.

A munkában és a magánéletben is igazi vezető alkat, energikus, hajlandó kockázatot vállalni. Éppen ezért szeret új dolgokat kipróbálni.Hosszú tenyér, hosszú ujjakOlyan kecses, amikor egy férfi keze és ujjai is hosszúak.
Különösen érzékeny személyiségre utal, és általában ezek közül a férfiak közül kerülnek ki az alkotóművészek.
Érzékeny partner, aki különösen ügyel a részletekre. Érzékeny természete igényli a nyugalmat. Ez vonatkozik társára, családjára, alapvető fontosságú számára a családias légkör.. Így tud nyugodtan alkotni. 


Milliónyi variáció lehetséges, melyekben a személyiségjegyek még pontosabban meghatározhatók. Ilyen lehet például az ujjak vastagsága, és az ujjak formája.
Egy következő cikkben megosztjuk majd ezt is...Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek