18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Megjósolható lesz a halál időpontja? – Te szeretnéd tudni, ha lehetne?

Megosztás
Egészség

Hátborzongató, milyen sikeres kísérletet végeztek a Stanford Egyetem kutatói! Megjósolható lesz a halál időpontja! legalábbis egyes esetekben.


12 hónapra előre jelezhető lehet a halál időpontja kritikus betegek esetén kórtörténetük és egy algoritmus segítségével.
A mesterséges intelligenciáról már hallottunk, és ez a technológia bizony odáig jutott, hogy a halál időpontjának beálltát kutatja. 


Miért lehet ez érdekes? 

Habár sokan most azt mondják nem akarnák tudni, meddig fognak élni, vannak betegek, akik számára kiszámíthatóságot jelentene. A családtagokról nem is beszélve.

2 millió alanyt vizsgáltak kórtörténetük alapján az algoritmussal, és 90%-nál az elhalálozás időpontja meghatározható volt.

Miért lehetne jó, ha tudhatnánk mikor fogunk meghalni?

A mesterséges intelligencia által meghatározható halálozás időpontja megkönnyítheti az orvosok és a betegek számára is a kezelés mikéntjét.
Előre tudva ugyanis, hogy a beteg halálának időpontja mikor aktuális, a betegek is dönthetnek arról, hogyan és miként szeretnék a hátralévő időt eltölteni.

Mindazonáltal maga a tény, hogy előre megtudhatjuk mikor halunk meg, elég hátborzongató.

Te szeretnéd tudni, ha lehetne, hogy mikor fogsz meghalni? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek