18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a legrosszabb tulajdonságaid CSILLAGJEGYED szerint!

Megosztás
Tipológia

Mindenki tudja, hogy van jó és ROSSZ tulajdonsága is! Nem mindig csak a jót emeljük ki! Csillagjegyed alapján nagyon is tudható melyek ezek… Egy kis önismereti téring.


Vannak helyezetek, amikor nem tudunk kibújni bőrünkből.
Mert egyszerűen felszínre jön igazi énünk, még akkor is így van ez, ha türtőztetjük magunkat.


Vajon igaz rád a jellemzés?
Melyik a legrosszabb tulajdonságod?
Bevallod? Az is lehet, hogy éppen az lesz, miszerint nem vagy hajlandó bevallani…


Vízöntő

Legrosszabb tulajdonság: Csak saját véleménye számít.

Mindenki mástól különbözni akar, és ezért rengeteg dolgot képes megtenni.
Környezete csodálja érte, de ha nem kapja meg a kellő figyelmet, akkor ideges lesz.
Mivel a véleménye mindenről megvan és az nagyon határozott, dolgoznia kell rajta, hogy mások is érvényesülni tudjanak mellette.


Halak

Legrosszabb tulajdonság: Nagyon messze tud kerülni a valóságtól.

Igazi álmodozó élete nagy részében. Családja és barátai sokszor szeretnék, ha végre két lábbal állna a földön. Sokszor túl pozitívan ítéli meg a helyzeteket, és ez aggodalomra ad okot.
Szembesüléskor sokként éri a valóság, ami az esetek túlnyomó többségében mégsem olyan szép és jó, mint azt elképzelte.


Kos

Legrosszabb tulajdonság: Túl türelmetlen.

Hihetetlen türelme van, amikor kontrollálja magát. De ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt elképzelte, akkor kifordul önmagából. Bármi áron képes a céljait elérni. Ekkor féktelen lesz energiája, elszabadulnak benne az indulatok, és megesik, hogy elveszíti az irányítást.
Stílusa ilyenkor gyorsan leereszkedő és durva lesz. Okozhat másnak kárt is, bár nem szándékosan. 


Bika

Legrosszabb tulajdonság: Túl makacs.


A Bika jegy szülötte eleve nagyon makacs természet. Nagyon nehezen barátkozik meg az új dolgokkal. És sokszor képtelen kompromisszumot kötni. Ez a makacsság és tudatlanság azonban kifejezetten frusztráló embertársai számára.


Ikrek

Legrosszabb tulajdonság: Túl őszinte.

Az ikrek jegy szülötte kíméletlen őszinteségéről híres. Zseniális, szórakoztató, kreatív és nagyon szereti a barátait. Mivel kitárulkozó személyiség, így véleményét sem tartja meg magának. Ez azonban barátai számára sokszor fájdalmat okoz. És ha valaki nem ismeri eléggé, akkor nehezen tud megbízni benne, holott az egyik leghűségesebb társ és barát.


Rák

Legrosszabb tulajdonság: Rendkívül kellemetlen tud lenni.

Egyik pillanatban még felhőtlen boldogság árad felőle. A másik pillanatban, amikor kiderül, hogy barátjától kapta el az influenzát, akkor mérhetetlen dühre gerjed. Kiszámíthatatlan, senki nem tudja megjósolni sem, milyen hangulata lesz a következő órában. Ez meglehetősen kimerítő mások számára.

  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat