18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Világbetegség lett a SZINGLISÉG?- Leggyakoribb oka, ha sokáig maradsz SZINGLI!

Megosztás
Női lélek

Világbetegségről beszélnek a kutatók, miszerint több száz millió 18-65 év közötti ember nem találja párját, és él egyedül. Nem csak a NŐK esetében érvényes ez! Átlagosan mára minden NEGYEDIK ember SZINGLI!


Rengetegen keresik a szeretetet, társat, és nem találják boldogságukat.
Most nem azokról az emberekről van szó, akik jól érzik magukat egyedül!
Nézzünk csak szét magunk körül!
Hány ismerősünk van, aki nem talál párt?

Mindazonáltal érdemes tudni, hogy a szinglik körülbelül 19%-a jól érzi magát egyedül és nem keres tartós párkapcsolatot!

A szinglik közel 80%-a igenis vágyik egy társra, párra!

Mi lehet annak az oka, hogy ennyire sokan élnek szingli életet akaratukon kívül? 


Sokaknál van egy úgynevezett érzelmi blokk volt párjuk miatt. Vagy őrá vágynak, vagy teljesen ugyan azt keresik másban, és ezt nem találják meg. Ezeket nevezzük obstruktív kommunikációs mintáknak.


Sokan nagyon kritikusak, és szilárd, kőbe vésett elképzelésük van, milyen legyen párjuk. Elképzelnek egy ideát, amit nem tudnak elengedni. Hogyan nézzen ki, milyen legyen a személyisége, anyagi és családi állapota. Ez azonban a valóságban és időben sem valósulhat meg a legtöbb esetben, még a nagy számok törvénye alapján sem.

Sokan nem adnak elég időt az ismerkedésre. Sem mennyiségileg, hogy eljárjanak randevúra, sem arra, hogy egymást megismerhessék.

Akár 10 évnél is tovább maradhat szingli az, aki a fentebb leírtakon nem tud tudatosan változtatni. 
Mi lehet erre a megoldás?


A tudatosság! 


Több blogger is megosztja ma már az interneten ő hogyan számolta fel sikeresen szingli életét.

Akarattal jártak el találkozókra, minden normális és elfogadható, akár nemzetközi fórumot megkerestek, ahol ismerkedni lehetett.
 
Tudatosan keresték párjukat, és rengeteg elvárásukból lejjebb adtak. És végül mégis megtalálták a boldogságot. A szingli szó nem egy trendet jelez ma már sajnos, hanem egy állapotot, ami negatív képet fest, és világméretűvé vált.

Érdemes tudni, hogy azok az emberek, akik akaratukon kívül élnek egyedül, nevezzük őket szinglinek, nem boldogok. Ez kihat nem csak saját közérzetükre, de családtagjaikra, munkakedvükre, teljesítményükre is. Nem véletlen tehát, ha a világon egyre több kutató foglalkozik a "szingliség" okával, és ennek az állapotnak a lehető felszámolásával. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés