18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

7 kétség, ami ELŐBB vagy UTÓBB minden párkapcsolatban megjelenik!

Megosztás
Szerelem

Minden párkapcsolat eléri egyszer a legmagasabb rezgési szintet, ahonnan már nincsen feljebb. Eltűnnek a rózsaszín felhők, melyek újra fehérré válnak. Előkerülnek kérdések, melyeket egyre többször felteszel magadnak… Félelmek, aggodalmak, de ez normálisnak számít! Miért jön elő az aggodalom?


Mert partnerünket nem ismerjük mégsem eléggé.
Jó hír, miszerint ez minden párkapcsolatban előfordul.
Az élet körülményeket teremt, melyek által megtudhatod, kivel is vagy együtt.
Komplikációk, új munkahely, költözés, mind-mind olyan helyezeteket idéznek elő, melyek alkalmat adnak egymás megismerésére.

Neked mi a legnagyobb aggodalmad most pároddal?
Milyen kérdések jönnek elő benned újra és újra?


1. „Ez soha nem fog működni…”

Attól tartunk, hogy ez a kapcsolat most megint ugyan olyan lesz, mint az előző?
Nincsen két ugyan olyan ember! Berögzült minták vannak, melyekről új partnerünk mit sem tehet. Adjunk esélyt a másiknak és ezzel együtt magunknak is, hogy boldog párkapcsolatban élhessünk.


2. „Túl tökéletes, hogy igaz legyen…”

Súlyosan megsérültünk előző kapcsolatunkban? Igen, ez lehetséges! De miért ne adhatná meg a sors, hogy olyan férfit találjunk magunk mellé, aki álmaink szerint a tökéletes!
Létezik olyan férfi, aki tökéletesen megfelelő! Nincsen rajta fogás, őszinte, szeret minket, és végre őszintén boldogok lehetünk. Hagyd, hogy boldog lehess! Engedd el a félelmeidet! Éld meg a pillanatokat vele! És ne keresd azt, ami NINCS! 
3. „Nem vagyok elég jó…”

Új partnerünknek több végzettsége van, mint nekünk? Jobban keres, mint mi? Nem vele van a baj, ha mi azt érezzük, nem vagyunk elég jók számára! Hanem saját gondolkodásunkkal. Ne keressük valaki másban magunkat! Partnerünk szemében igenis elég jók vagyunk, hiszen ott van mellettünk. Lehet, a te tökéletességed nem a diplomákban, karrierben kell, hogy megnyilvánuljon felé. 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek