18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

7 kétség, ami ELŐBB vagy UTÓBB minden párkapcsolatban megjelenik!

Megosztás
Szerelem

Minden párkapcsolat eléri egyszer a legmagasabb rezgési szintet, ahonnan már nincsen feljebb. Eltűnnek a rózsaszín felhők, melyek újra fehérré válnak. Előkerülnek kérdések, melyeket egyre többször felteszel magadnak… Félelmek, aggodalmak, de ez normálisnak számít! Miért jön elő az aggodalom?


4. „Csak meg ne lássa az igazi énemet…!”

Gyakran szorongunk? Félünk attól, hogy olyan pillanatban lát partnerünk, ami nem lenne előnyös? Így nem lehet őszinte párkapcsolatban élni. Ráadásul egyszer úgy is lebukunk! Derüljön ki inkább előbb, milyen az igazi énünk, mintsem hosszú idő elteltével „bukjunk” le.
Az emberek megváltozni nem tudnak! Ezt el kell fogadni. Ha egy férfinak kellünk, akkor minden hibánkkal együtt is kelleni fogunk. Ne csapjuk be magunkat, és őt sem!

 


5. „Biztosan nem szeret engem…”

Ilyen érzése minden nőnek van! Általában nincsen olyan ember, aki ne féltené saját boldogságát. A legtöbb esetben ez a félelem alaptalan, és csak egy helyzet hozza elő. Hamarosan meggyőződhetünk róla, párunk igazán szeret. Amennyiben az a bizonytalan állapot sokáig fennáll, úgy érdemes elgondolkodni, meddig maradjunk vele.


6. „Túlságosan szeretem őt!”

Létezhet túlzott szeretet? Érezzük a rezgést, pillangókat a hasunkban, minden mozdulatáért odáig vagyunk…
Ez a szerelem! Ez teljesen normális, és boldogok lehetünk, ha ilyet megélünk. Csupa pozitív jel párkapcsolatunkról!


7. „Ez a kapcsolat nem az, amit akarok…”

Amikor ez a gondolat felbukkan, az nem véletlen. Tele vagyunk kétségekkel. Nem ő a megfelelő… Azt érezzük szeretnénk visszatérni az egyedülléthez? Érdemes leülni partnerünkkel beszélgetni. Őszintén elmondani mit gondolunk párkapcsolatunkról. Kiderülhet, csak mi vagyunk éppen egy olyan életszakaszunkban, amikor nyugalomra vágynánk. De ez a nyugalom nem feltétlenül jelent szakítást. Mert nem ez a megoldás!
Amennyiben ez a beszélgetés sem szünteti meg gondolatainkat, úgy szálljunk ki párkapcsolatunkból. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek