18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Oroszlán Telihold 2018. január 31. - Saját biztonságteremtés kontra kapcsolati függőségek

Megosztás
Asztrológia

A január végi Telihold a februári energiák előszelekén érkezik hozzánk, fellebbentve a fátylat az elkövetkező hónap feladatainak egy részéről. A február kettősségét az adja, hogy egyfelől a mulatozások, bolondozások időszaka, másfelől egyfajta megtisztulást hozó, hiszen február 14-én indul a húsvétig tartó Nagyböjt is.


Teliholdtól Újholdig hatékonyabbak a méregtelenítő kúrák, így fizikai testünk is megszabadulhat minden káros anyagtól.
A fizikai megtisztulásunk mellett lelkünk felszabadításában is segítő kezet nyújt számunkra az időszak. 


A Telihold mindig a fellélegzésünket segíti, ha átadjuk magunkat az általa közvetített energiának és az azt követő két hétben is tudatosan munkálkodunk saját jóllétünkön.

A mostani elengedős időszak szeretne abban segítséget nyújtani, hogy vizsgálódásainkkal megoldjuk az önmagunk nyújtotta biztonságunk és a függőségi viszonyaink között feszülő ellentétet. Ezeket a függőségi viszonyokat olyan kötődések okozzák, amik generációs vagy karmikus szinten működnek, és eddig lehet nem is volt rálátásunk a probléma gyökerére. 

Lehet, hogy ezt nem is érzékeltük problémának, hiszen ezt láttuk mintaként, hogy társunktól függ a biztonságunk, ugyanakkor azt túlzás lenne állítani, hogy valójában élveztük ezt a helyzetet. Nagyon sokszor a magány érzése az egyik figyelmeztető jel a függőségekre, amit akkor éreztünk, ha egyedül kellett lennünk. Pedig az egyedüllét egyáltalán nem azonos a magánnyal.

Lelkileg ragaszkodunk a megszokotthoz, félünk a veszteségektől, lehet, hogy attól is félünk, hogy önmagunk legyünk. Mert félünk attól, hogy szeretteink ellenünk fordulnak, ha nem az elvárásaik szerint zajlanak a mindennapok. Félünk a szeretet megvonásától, félünk mások véleményétől, de miért is?
Ennek csakis az az oka, hogy nem bízunk magunkban, vagy belénk nevelték a kételkedést, a másoknak való megfelelést, vagy mi magunk választottuk azt, hogy az elvárások és mások mintáinak útját járjuk, mert azt biztonságosnak véltük.

A generációs függőségek családi mintákon alapulnak, és szinte már babaként gyűjtjük az ezzel kapcsolatos impulzusokat, amelyek majd alakítják saját életünket. 

Ezek megváltoztathatók, ha úgy érzitek szívetek szerint ti mást szeretnétek, mástól éreznétek jól magatokat. A szívetek a legjobb jelzőrendszeretek, hiszen azonnal jelzi, ha egy helyzet boldogtalanná tesz. 

A boldogtalanság nem elfogadható állapot, földi létünkben nem kellene megjelennie. 
A boldogság a cél, ami meg is valósul, ha rátaláltok az igaz értékekre és lelketek útjára.A karmikus függőségeket már nehezebb elengedni, hiszen nem is tudjuk, miért vonzódunk egy emberhez, vagy miért nem szakítjuk meg a kapcsolatot egy olyan emberrel, akivel folyamatosan konfliktushelyzeteket, nehézségeket kell megélnünk. Ennek előző életes gyökere lehet, és a lelkek kötöttek egyezséget arra, hogy ebben az életben megoldjátok a feladatot. A karmikus okokra már lényegesen kevesebb rálátásunk van, viszont ha abból indulunk ki, hogy a feladatban tanítás van, akkor ha megoldjuk azzal lezárhatjuk a kapcsolatot, elengedhetjük segítőnket.


A Telihold energiája segítséget nyújt abban, hogy mélyebb rétegekbe is betekintést kapjatok, így jól teszitek, ha ezen a napon meditáltok vagy részt vesztek közös, elengedést segítő meditáción vagy elvégzitek az esti varázslatot.

A befelé figyelés mellett hasznos, ha gondolkodásotokon is változtattok, főleg önmagatokkal kapcsolatos reagálásaitokon. Engedjétek el a kritikusságot magatokkal és másokkal szemben is. Újraprogramozhatjátok gondolati mintáitokat, lelkesedéssel tölthetitek fel elméteket, az időszak támogatását élvezhetitek ebben. 

Ne kell ragaszkodni


Nem kell ragaszkodni a rossz kapcsolatokhoz, és nem kell félnetek az újtól, a változástól. A függőségen alapuló kapcsolatok csak akadályoznak, és egyre nyomasztóbbá válhatnak. Elég ha csak figyeltek, és szembenéztek a valósággal, nem áltatva magatokat hiú reményekkel. Vegyétek észre a tanítást benne, köszönjétek meg és engedjétek el.

Az egyéni felelősségvállalás igénye egyre erősebben megmutatkozik, fogadjátok el, hogy a ti felelősségetek az, hogyan alakul életetek, tehát meg is tudjátok változtatni, boldogabbá tudjátok tenni. 


Ahogy már az év kezdő energiája előre vetítette, ebben az évben fontos a feltétel nélküli szeretet, a saját érzelmi biztonság megteremtése, de ehhez időnként szükség lesz búcsút mondani bizonyos dolgoknak, embereknek, amikhez és akikhez megszokásból ragaszkodtatok. Mindaddig míg a Jupiter a Skorpió jegyében jár lehetőségetek van arra, hogy egyre mélyebbre tekintsetek lelketekben, és szembenézzetek feladataitokkal. A feladat mindig más témát támogat

A feladat mindig más témát támogat, pont azért, mert nem egyszerre kell mindent megoldanotok, hanem lépésenként haladva, egyre könnyedebben, felszabadulva a terhek nyomasztása alól. Most tehát itt az ideje, hogy azokat a függőségi láncaitokat letegyétek, amiknek elvesztése félelmeket generál bennetek, mert úgy érzitek, nélküle létbizonytalanságba kerültök. Pedig ha őszinték vagytok magatokkal, egy belső hang már régóta súgja nektek, hogy szabaduljatok meg tőle.

Telihold napja mindig varázslatos, mert százszoros segítő energiát kapunk, így ne feledkezzetek meg az esti varázslatról, az elengedés szertatásról!

Mindenkinek csodás megtisztulást hozó Teliholdat kívánok!

2018. január 31. Telihold varázslat - Megtisztulás kapcsolati függőségeinktől

Dudás Mária asztrológus
06304515002Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek