18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. január 31. Telihold varázslat – Megtisztulás kapcsolati függőségeinktől

Megosztás
Asztrológia

Telihold napján, ahogy azt már megszokhattuk, százszoros energiák támogatását élvezhetjük. Ez nem az új kezdetek időszaka, hanem a számvetésre, elengedésre alkalmas idő. A részleteket elolvashatjátok a Teliholdról szóló írásomban.


A mostani Telihold témája mindaz a generációs vagy karmikus kapcsolati függőség, ami biztonságérzetünket befolyásolhatja. 


Azok a kötődések, amik azért korlátozóak, mert nélkülük elképzelhetetlennek tartjuk boldogságunkat és fizikai biztonságunkat. 

Ezek a kötődések félelmeinken, aggódásainkon keresztül működnek, de a legmélyén az húzódik meg, hogy egyáltalán nem bízunk magunkban, tehát a megoldást is az hozza meg, ha megtaláljuk a kapcsolatot belső önvalónkkal. A varázslat előtt írhattok egy levelet, ha úgy érzitek, hogy az segít lelkileg megkönnyebbülni. A levélben leírhatjátok mindazt a félelmet, haragot, aggódást, amit bizonyos emberekkel kapcsolatban éreztek, és amit nem mertek vagy már nem tudtok nekik elmondani. 

Ezt a levelet majd az esti varázslatnál elégethetitek.
A százszoros segítő energiák Telihold napján aktívak, ezért a szertartást legjobb Telihold estéjén elvégezni.

Készüljetek fel a varázslatra!
Mivel Telihold napján a Hold a büszke és fényességes Oroszlán jegyében jár, ezért most fogadjuk segítőnknek a fényt is. 

Készítsetek elő 7 db mécsest és rakjátok le körbe. Középre helyezzetek egy gyertyát, aminek tüze egyesíteni fogja a mécsesek energiáját, és ezzel az egyesített energiával gyújtsátok majd meg a leveleteket. 


A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A saját kis „oltárotokra”rakhattok holdkövet és hegyikristályt is, ami szintén támogatja az elengedést.
Gyújtsátok meg a mécseseket, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. 

Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.Ahogy így elcsendesedve, befelé figyelve ültök, gondolatban szólítsátok Őrangyalotokat, és kérjétek meg, hogy a szertartáshoz hívjanak angyali segítőket, olyanokat, akik legjobb segítőitek lehetnek az esti varázslatnál. 

Lásd, ahogy az angyali segítők megérkeznek, szeretettel köszöntenek, és kézen fogva elvezetnek egy csodálatos égi hintóhoz. Amint beszállsz, máris emelkedni kezd az égi jármű és meg sem áll, míg el nem visz egy csodálatos Kristálytemplomhoz, ami az angyali gyógyítás temploma. 


Amint megáll az égi hintó, az Angyalokkal együtt kiszállsz és elindulsz a Kristálytemplom ajtaja felé. Ahogy odaérsz máris nyílik az ajtó és egy csodálatos fehér fényben tündöklő teremben találod magad. 

A teremben rengeteg arany fényben tündöklő Angyal vár rád, akik szeretettel fogadnak téged. Körbevesznek és arra kérnek, szólíts a körbe mindazokat, akikkel problémád van az életedben és azokat is akiknek terheit már nem szeretnéd tovább vinni földi életedben. 


A meghívott lélektársaid rendre érkeznek és mind belépnek az Angyalok gyógyító körébe melléd. Érzed, hogy a szeretet átjárja minden porcikádat, ahogy a vendégeidét is. 

Az Angyalok gyógyításának köszönhetően, egyre inkább azt érzed, hogy már nincs benned más érzés csak a szeretet, és egyre tisztábban látod, hogy a veled lévő emberekkel milyen mély szeretet köt össze. 
Ha úgy érzed, készen állsz rá, öleld meg őket, köszönd meg tanításaikat és mond nekik ezt:

„Ebben a szerető fényben most elengedlek. Feloldok minden energiát, ami köztünk volt, mely nem a tiszta szeretet. Szívem minden melegével kívánok Neked is és magamnak is minden jót, szeretetet, bőséget, békét. Hálás szívvel köszönök Neked mindent, amit kaptam Tőled, és nem veszek vissza semmit, amit adtam. A szeretet kiegyenlítette minden karmánkat. Nem tartozol nekem és én sem tartozom Neked semmivel. Szeretettel elengedlek. Kívánom, hogy nagyon boldog légy!” 


Ezután engedd útjukra vendégeidet, és időzz még kicsit egyedül az angyali gyógyító körben, töltekezz a csodálatos gyógyító szeretetenergiájukkal. 

Aztán köszönd meg nekik megtisztulásodat, és kísérő angyalaiddal indulj vissza a jelenbe. Szálljatok be a csodás égi hintóba, és érkezzetek vissza a most-ba.

Köszönd meg kísérő angyalaidnak is a támogatásukat, és azt a csodás élményt, amit a Kristálytemplomban átélhettél. Ha úgy érzed készen állsz, nyisd ki a szemed, mondj köszönetet jelen életedért, és ebben a szeretet fényében tündöklő pillanatban égesd el a leveledet, hogy a fizikai síkon se maradjon semmi, ami lelkedre rossz hatással lenne. 

Tudd, hogy bármikor hívhatsz angyali segítőket, és bármikor ellátogathatsz a Kristálytemplomba, ha úgy érzed, szükséged van az angyali gyógyító kör energiájára. A templom ajtaja mindig nyitva áll előtted, csak kérned kell, és máris ott lehetsz.


Csodás, fénnyel teli elengedést kívánok Mindenkinek!
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek