18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Miért esznek a tizenévesek mosószer kapszulát? – Hihetetlen ostoba és veszélyes trend hódít!

Megosztás
Egészség

Év elején egyre több videó került fel az internetre, miszerint tinédzserek mosószer kapszulát esznek. Természetesen ezek a termékek nem fogyaszthatók, és nagyon veszélyes az új őrület. Már számos videót töröltek például a Youtube-ról is.


Minden évben van valami új inspiráló ötlet Amerikában, ami később végig söpör az egész világon.
Ha van értelme, ha nincsen…

Ilyen őrület volt a jeges vízzel leöntés, amikor vödörből locsolták magukra a jeges vizet az emberek.

Most a jeges víz átavanzsált mosószer kapszulává! Roppant veszélyes ezt a terméket megenni, de a tinikkel nem igazán lehet szót érteni.
A gyártók és egyre több jó érzésű ember tesz fel videót, mennyire veszélyes, ha valaki lenyeli a mosószer kapszulát. Ugye a te gyereked nem fogja kipróbálni!

A kihívás és küldetés ne ez legyen!
Ebben most ne vegyen részt senki!

Mit okozhat a mosószer kapszula lenyelése?

Gyomorgörcsöt, légzési nehézséget, akár szívrohamot is!
Ezek elég súlyos érvek, hogy ne szálljon be senki ebbe az ostoba és veszélyes játékba!


A cikket azért osztjuk meg, mert a trend létezik, még aktív, a tinik már csak azért is lenyelik, hiszen minden tiltással csak megerősítést kapnak, hogy meg kell tenniük csak azért is.

Próbáljunk meg beszélni gyermekünkkel erről, és valószínűleg el fogja mondani, hogy már hallott róla. Előfordulhat, van ismerőse, aki ki is próbálta.

Ez a trend sajnos egy bátorsági teszt is számukra, ami nagyon veszélyes! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat