18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt a 3 dolgot TEDD be a HŰTŐSZEKRÉNYEDBE! – Filléres ötlet, hatalmas HELY nyerés!

Megosztás
Otthon

Szanaszét borulnak a majonézes, mustáros és egyéb szószos flakonok a hűtőszekrény ajtajában? Az üdítőktől alig marad hely másnak? Így nyerhetsz rengeteg helyet! És tarthatsz rendet!


Papír tojástartó

Ki gondolná, milyen jó szolgálatot tehet egy papír tojástartó. Nem kerül semmibe, hiszen már kifizettük a tojással.

Vágjuk félbe és állítsuk a hűtőszekrény ajtajába, majd helyezzük el benne a szószos flakonokat fejjel lefelé. Azon túl, hogy helyet nyerünk vele, nem kell majd attól sem tartanunk, hogy az ajtó kinyitásakor kiborulnak a flakonok, csörögnek-zörögnek.




Mágnes csík hűtőszekrényben

Mindenki ismeri nagy bevásárlás után az érzést, hogy az üdítők nem férnek el a hűtőszekrényben. Sakkozunk hova tegyük a már benne lévő élelmiszereket. Erre lehet megoldás egy mágnes csík, amit az egyes polcok felső részéhez rögzítünk. Természetesen csakis fém kupakos üdítőknél működik. Oké, a sör is fellógatható így. Rengeteg helyet nyerünk ezzel a megoldással, mert az üvegek alá mg beférnek apróságok.



Iratkapocs

Szintén zseniális ötlet, és ajánlott már most azonnal kipróbálni! Ez a típusú iratkapocs tökéletesen rögzíthető a rácsos polcra. Képes megtartani a fektetve elhelyezett üvegeket még több rétegben is. Nem gurulnak el, így szintén rengeteg hely szabadul fel a hűtőszekrényben.

Így lesz tökéletesen átlátható, mi mindent tárolunk hűtőszekrényünkben. Így nem fordulhat elő, hogy nem veszünk észre egy még fogyasztható élelmiszert, mert az éppen a flakonok, üvegek alá-mögé került. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés




Hirdetés




Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés



Népszerű cikkek