18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tinder párkeresőknek – 5 PROFI tipp!

Megosztás
Szerelem

Aki keres, az talál! Csak az a kérdés, KIT! Új trend az online párkeresésben! Nem a Tinder az újdonság!


Sokan már régóta elpártoltak az online ismerkedéstől, mert nem volt őszinte, sosem azt kapták, amit a másik ígért.

Ennek vége, ugyanis egyre többen már új szellemben töltik fel profiljukat a párkereső applikációkra, weboldalakra.

Ma már egyre inkább nem trendi hazudni magunkról!
Az online társkeresés, ami mára azonosult a Tinderrel, sokak számára hozhatja el a megálmodott párkapcsolatot, szerelmet.
Ez jó hír!

Külön jó hír, miszerint a Tinder profil összeköthető az Instagram profilunkkal, így egyre kevesebb lesz a kamu, hazug profil.

Mikor Tinderezz?

Tudtad, hogy van egy nap, amikor a legtöbben használják a társkereső applikációt?
Melyik ez a nap? Dating Sunday! Vasárnaponként több, mint átlagosan 10%-al nő meg az applikáció használata bármelyik más naphoz viszonyítva.

A tuti nap tipp mellé mutatunk még 5 PROFI dolgot, amit jó, ha megfogadsz!
Már amennyiben valóban olyan férfival szeretnél randizni, akit elképzeltél magad mellé. 


5 fő TINDER alapszabály

1) Több több

A nagy számok törvénye alapján minél több embert választasz ki, annál nagyobb az esély, hogy a jót megtaláld. Ne válogass túl sokat. Ma műár a Tinder fiók összeköthető az Instagram fiókkal, így az eredeti profil látható.  Ez is az új szellemiség egyik alkotója. Ráadásul az Instagram-ra feltett valódi képek hamar témát adnak kreatív beszélgetéshez.

2) Mutasd meg magad!

A Profilképedet semmi esetre se hagyd üresen! Végtére is sem te, sem a másik nem szeretne zsákbamacskát vásárolni. Ha keresel, akkor keress őszintén, és ne félj megmutatni magadat. A profilképen NE VISELJ napszemüveget! 
Miért? Mert ezzel hátra sorolod magad, és ~14%-al csökken az esélyed, hogy párt találj. 

És figyelem! NEM trendi ma már a teljesen átszabott, módosított kép feltöltése magunkról. Amikor találkoztok úgy is kiderül mi a valóság. Tartsd magad távol a képszerkesztőktől!


3) Profi Profil

Ne írj litániát magadról a profilodban. Éppen elég, ha kiderül mások számára, hogy te például biológus vagy, mennyi idős vagy és milyen tulajdonságokkal rendelkező párt keresel. Csak RÖVIDEN!

4) Becsületesség

A becsületesség mindig kifizetődő hosszútávon is. Párkapcsolatot is hosszútávra keresel! Tehát nyugodtan írd le, milyen jövőképet képzelsz el, és azt pontosan milyen társ mellett. Legyen ez bármilyen furcsa, hiszen nem vagyunk egyformák. Fontos őszintén megadni milyen szándékkal regisztráltál! Sokan vannak, akik csak egy éjszakás kalandot, barátot keresnek.


5) Légy kezdeményező

Miért várnál! És kire? Vedd kezedbe az irányítást és írj rá arra, aki neked tetszik. Ma már ez így működik. Már nincsen szabály, mint régen, hogy csak a férfi kezdeményezhet. 
A Tinderen biztosan nincsen ilyen! 

Ráadásul, ha te nem leszel kezdeményező, akkor lesz más, és lehet, hogy lemaradsz életed párjáról.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek