18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. január 17. Újhold a Bak jegyében – Teremts magadnak biztonságot!

Megosztás
Asztrológia

Januárban egy különleges Újhold köszönt ránk. Ezt megelőző időszakban, a január eleji Telihold és az utána következő két hét alatt segítséget kaptunk ahhoz, hogy elengedjünk minden minket korlátozó elvárást, legyen az történelmi, generációs, vagy épp aktuális időszakból eredő.


A most beköszöntő Újhold pedig arra ad lehetőséget, hogy egy saját igényeinknek megfelelő, anyagi és érzelmi szinten is biztonságot nyújtó, személyre szabott komfortzónát építsünk fel magunknak.
Olyan lesz ez, mint amikor a biztos alapokra egy szép új házat építünk fel, amin már korszerű nyílászárók, energiatakarékos szigetelés, és időtálló burkolatok vannak.
Egy ilyen átalakuláson, újjáépülésen megy most keresztül a komfortzónánk is, amit új elvárásokkal, meggyőződésekkel építünk fel, és ami most már a saját igényeinket, kényelmünket is szolgálja. 
A januári Újhold különlegessége, hogy a Bak jegyében kezdődik, de a Hold szinte azonnal belép a szabadságszerető és egyediséget szolgáló Vízöntő jegyébe, így a nap folyamán a kitartó Bak és a független Vízöntő energiája egyesülve igyekszik támogatónkká szegődni. Tehát mindaz a gondolat, ami változás érdekében megfogalmazódik bennünk, meg is tudjuk valósítani az elkövetkező két hétben a következő Teliholdig.

A változások most átgondoltságot, kitartást és józan észt igényelnek. Nem szabad mindent felégetni, ami működőképes azt meg kell tartani, és ebbe a rendszerbe kell beépíteni az újat. A komfortzónánk alapját fogják képezni a hasznos meggyőződéseink, pozitív elképzeléseink, és erre építkezünk a következő hetekben. A szívünk hangját kell követnünk, de a józan eszünkre is hallgatva mindeközben.
Biztonságos saját komfortzónádat úgy alakítgasd, mint egy meleg otthont, ahol jól és szeretve érzed magadat.

Nézzük sorba min érdemes gondolkodni és változtatni:

- Hogyan állsz a saját felelősség felvállalásával? Okolsz e még bárkit életed nehézségeiért, vagy megértetted a tanítást a helyzetben? Mennyi feladatot, kötelességet veszel a nyakadba? Rakj le minden felesleges terhet és csakis a saját feladatoddal foglalkozz!
- Hogyan gondolkodsz magadról, a saját értékedről, és úgy általában az értékekről? Amennyiben túlzottan az anyagi, kézzel fogható értékek irányítanak, akkor kezdj el odafigyelni az érzelmi értékekre is. Amennyiben valami miatt értéktelennek érzed magad, keresd meg az okot miért vagy így ezzel és változtasd meg véleményedet!
- Hogyan gondolkodsz a férfi-nő feladatáról egy kapcsolatban? Milyen minta dolgozik benned ezzel kapcsolatban és tetszik az a minta? Ha szíved szerint élhetnél, akkor is ezt a mintát követnéd? Vagy azért követed, mert ez volt az elvárás feléd? Alakítsd át tehát a mintákat szíved szerintire. Az időszak arra is lehetőséget ad, hogy magasabb szintre emeljük kapcsolatainkat, tehát érdemes ezeken a kérdéseken komolyan elgondolkodni.
- Hölgyeknek egy plusz gondolkodnivaló! Hogyan álltok az anyai-női szerepekkel? Megengeditek magatoknak, hogy az anyai szerep mellett saját igényeiteknek is teret adjatok? Ne feledjétek, a teremtő erőtök a női (vénuszi) oldalban van, ha ezt elnyomjátok magatokban, akkor a teremtő erőtöket is elnyomjátok ezzel. A meggyőződéseink és a saját gondolati, viselkedési mintáink mellett mindenképpen érdemes megvizsgálnunk anyagi biztonságunk kérdését is, és ezen a téren is változásokat elindítani, amennyiben szükséges. 

Ha úgy érzitek nem térül meg a befektetett munkátok, csak vegetáltok, úgy azt kell megvizsgálnotok, mit tudtok tenni anyagi biztonságotok érdekében. Milyen kiaknázatlan lehetőségek dolgoznak még bennetek? Mire van szükségetek, hogy belevágjatok elképzelésetek megvalósításába? Támogatók kellenek? Kapcsolatok? Vagy egyszerűen csak a félelmeiteken és a szétszórtságon kell átlépnetek?
A legjobb, ha ütemtervet készítetek arról mikor mit tesztek és mivel próbálkoztok. Írjátok ezeket a lépéseket bele a naptáratokba, és kezeljétek úgy, mint egy munkafeladatot, amit mindenképpen meg kell csinálnotok. Így megelőzhetitek a halogatást. Azt ne feledjétek, hogy nem minden próbálkozás jár sikerrel, de ez nem kudarc, csak egy lehetőség, ami nem jött be. Mivel ma egy igen különleges energiájú Újholdat élhetünk meg, ne feledkezzetek meg az esti varázslatról! A nap különlegessége mellett százszoros energiák is segítenek bennünket, így hatékonyságunkhoz nem férhet kétség. Töltsétek fel vágylistátokat, vágytáblátokat ezzel a különleges energiákkal vagy készítsétek el a vágykavicsokat és engedjétek, hogy csodás átalakulások történjenek az életetekben. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek