18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Pohárból mini riasztórendszer - Szállodai tolvajok ellen

Megosztás
Utazás

Ki nem ismeri a váratlan, akár hívatlan „vendégeket”! Erre az esetre van egy filléres megoldás! Igazán kreatív!


Szállodai szobánkban, amikor amúgy sem érezzük otthon magunkat, és éjszakánként fél fülünk az ajtón van, kapunk-e meglepetés vendéget például egy tolvaj személyében.

A turisták népszerű célpontjai a tolvajoknak, és egy egész nyaralást tönkre tehetnek, ha például ellopják az utazásra szánt pénzünket, bankkártyánkat, holmijainkat szobánkból.

Nap közben meg tudjuk oldani a védelmet, hiszen amit csak tudunk, magunkkal viszünk.
De mi a helyzet éjszaka, amikor alszunk?
Ekkor vagyunk a legvédtelenebbek!

Ezekre az esetekre lehet megoldás például egy pohár, amit a kilincsre teszünk. 
Egy mini riasztórendszer építhető ki, ha ugyan erre a pohárra ráhelyezünk még egyet függőlegesen.Igazi meglepetés lesz annak, aki kopogás nélkül be akar nyitni vagy észrevétlenül beosonna.

Egy hátránya van ennek a megoldásnak, mégpedig az, ha a padló kőből van és a pohár is törékeny, akkor bizony a pohár nagy valószínűséggel el fog törni.

De elenyésző kár ez ahhoz képest, amit egy betörő tud okozni. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat