18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Vékony hajszálak! – Ezt az 5 HIBÁT követik el legtöbben!

Megosztás
Szépség

Kevés is, vékony is, szinte alig lehet frizurát készíteni belőle. Ezt ismerik azok a nők, akiknek hajszálai vékonyak, puhák, és még kevés is van belőlük. A napi gondozás során van azonban 5 TIPIKUS hiba, amit a legtöbben elkövetnek. Ez az 5 HIBA nem, hogy nem dúsítja a hajat, de még előnytelenebb lesz kinézetünk!


1 Egyenes fazon
Akinek vékonyszálú és kevés haja van, semmi esetre se válasszon egyenes fazont magának.
Optikailag eleve kevesebbnek tűnik tőle a hajkorona. A tépett és lépcsőzetes fazon ajánlott, ami könnyen formázható. 


2 Túladagolás
A hajpakolások, hajdúsítók, fixáló habok csak elnehezítik a hajszálakat. Miért adagolják ezeket sokan túl? Mert azt gondolják, hogy a több tartósabb hatást eredményez. Ez nem igaz!
Vékony hajszálakkal ne használjuk együttesen kondicionálót és hajfixálót!
Az egyik tönkreteszi a másik hatását!


3 Hajdúsító készítmények

A hajdúsító készítmények lerakódnak a hajszálakra, amitől azok nehezek lesznek, és lelapulnak a fejbőrre. A száraz samponnal ugyan ez a helyzet! Akinek vékonyszálú a haja nem ajánlott száraz sampont használnia.

4 Hajsimítás

Az egyenes hajszálakat sokan szeretik, de akinek kevés és vékonyszálú a haja, nem ajánlott a szög egyenes formázás. A kiegyenesített hajszálak kevesebbnek tűnnek optikailag.

5 Naponta hajat mosni

A túlzottan gyakori hajmosás nem csak a szennyeződéseket távolítja el, hanem a természetes zsírokat is a fejbőrről. Amikor ez a természetes védő hiányzik a fejbőrről például a gyakori samponhasználat miatt, akkor a haj elveszíti tartását már a hajtőnél nem emelkedik el attól. 

Így lesz dúsabb hatása hajadnak! 

Kattints a képre, és megnyílik a galéria


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek