18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Numerológia – Ez a számod 2018-ban!

Megosztás
Asztrológia

Nem csak csillagjegyed árulkodhat jövődről, hanem a számok is! Neked is van egy számod 2018-ban! Számold ki, melyik a TE számod, és ez mit jelent rád nézve! Ezzel számolhatsz ebben az évben! Szerelem, karrier, szerencse, pénzügyek! Hogyan számold ki melyik a TE számod 2018-ban?5 - Változások a magánéletben 
Az 5-ös szám különösen a magánéletre koncentrál, és az abban végbemenő változásokra.
De nem kell megijedni, a változás pozitív lesz többségében, és érthető lesz párok esetében a gyermekáldásra. Ezek a változások akár önmagukban is a magánéletben rengeteg új kalandot hoznak magukkal, melyek újabb és újabb lehetőségeket teremtenek, akár egész életünk gyökerestül meg is változhat. Jó év ez most például a teljes életmód váltásra, valamilyen új sportolási lehetőség kipróbálására.

6 - Szerelem és mély érzések 

A 6-os szám a szerelemről és párkapcsolatról szól, az érzések elmélyüléséről és arról is, hogy felszínre jönnek az igazságok. Megmutatkozik mindenkinek a valódi énje, akár barátságban, akár szerelemben, és túlnyomó többségben pozitív tapasztalásaink lesznek. De elhozhatja ez a felszínre törés azt is, miszerint ideje szembesülnünk bele, ha nem jó párkapcsolatban élünk. Mivel a 6-os szám jó szám, így segítségünkre lehet ebben az évben, hogy kilépjünk párkapcsolatunkból, és újba kezdjünk. Az újrakezdéshez minden segítséget megkapunk majd, de előbb meg kell tennünk az első lépéseket. Valentin napja lehet az első ilyen alkalom, amikor megmutatkoznak az igazi érzések.
7 - Érzelmek hullámvasútja 

A 7-es számot sokan tartják rossz ómennek különösen párkapcsolatban.
És így is van! Az érzelmek, gondolatok kibillennek, bizonytalanságot keltenek.
Ezekben az időszakokban gondoljunk céljainkra, álmainkra, értékeinkre, és megkapjuk majd a helyes iránymutatást az élettől. Sajnos, de a 7-es szám nem az az év, ami könnyűnek mutatkozik.

8 - Beteljesülés 

Igen! A 2018-as év, akinél a 8-as számot adta ki boldog és büszke lehet!
Az előző évek munkájának gyümölcse, mint az érett gyümölcsök egyszerre hullanak az ölébe. Ez hirtelen megrémítő lehet, mert magukkal hoznak még több feladatot. Olyan lesz, mint egy álomból való felébredés, beteljesülés.
Most jött el ugyanakkor annak is az ideje, hogy rendszerezzük napi feladatainkat, és optimálisan osszuk be a teendőket, mert ez az álom hamar káosszá alakulhat. Pénzügyeket tekintve a beteljesülés ide is elér, ezért legyünk óvatosak, mire költjük el a hirtelen jött pénzt, amiért évekig dolgoztunk. Veszélyes lehet az esztelen költekezés!

9 - Egy fejezet véget ér 

Egy helyzet, amire már régóta nem találunk megoldást, egy ellaposodott kapcsolat, amin nem lehet változtatni, egy munkahely, ahol nem látunk fejlődési lehetőséget…
Bár a döntést meghozni fájdalmas, talán még fájdalmasabb az igazsággal szembesülni, de mégis itt az idő lépni. Sokat tanulhatunk ezekből az esetekből, és megmérettetés lesz ez az év kitartásból, teherbírásból, türelemből. De egyben magunkat is megismerhetjük, kik lettünk az elmúlt években. Amint bezárunk ajtókat az előző évből, ki fognak nyílni újak. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek