18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Vékony lábak pár éjszaka alatt – Így csináld!

Megosztás
Életmód

3-4 perc lefekvés előtt? Igen, látványosan vékony lábak érhetők el a következő gyakorlatokkal! Azok számára, akik szeretnének karcsú lábakat, de nincsen idejük rendszeresen edzőterembe járni.


Sem edzőteremre, sem eszközökre nincsen szükség, hogy pár hét alatt látványosan vékonyabbak legyenek lábaink.
És le sem kell mondanunk a napi rutinunkról, mert lefekvés előtt mindenkinek van pár perce, hogy a következő egyszerű gyakorlatsort végig csinálja.
A gyakorlatsor éppen úgy lett összeállítva, hogy végül az ágyban köss ki!
Mielőtt befekszel az ágyba, ezt a gyakorlatsort csináld végig! 


4 Gyakorlat!

1) Térdemelés 
A képi illusztrációnak megfelelően emeld fel váltva térdeidet. Minél magasabbra. Nem baj, ha az elején nem megy könnyen. Majd fog! Ez a mozgássorozat erősíti a com és fenékizmokat is, továbbá javítja az egyensúlyérzéket.
Lábanként 15-15 emelés ajánlott, minél gyorsabb ütemben.
2) Guggolás és karok kinyújtása

Ez szintén egy egyszerű, mégis roppant hatékony módja, hogy elérjük a vékony lábakat. De nem csak lábainkat stimulálja ez a mozgás, amennyiben úgy tartjuk magunkat, ahogyan a képi illusztráción. A hát enyhén előre dől, feszes, és a karokat vállmagasságban kinyújtjuk előre. Ez nagyon fontos, mert így nem csak a láb edződik, de ég a zsír is ég a háton, karokon. Pórbáljuk ki, és érezni fogjuk, ha szabályosan csináljuk a feladatot, akkor minden izmunk megfeszül. Esténként kezdésként ebből a gyakorlatból is csináljunk meg 15 guggolást. Itt nem a gyorsaság lesz a lényeg, hanem az, hogy szabályosan tartsuk magunkat. 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek