18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Milyen színek és minták divatosak 2018-ban a körmökön?

Megosztás
Szépség

Keret, ami nem kép. Geometria, ami most nem matek. Mi számít 3D körömfestés vagy díszítés kategóriába 2018-ban? Rózsaszín, ami tavasszal és nyáron is kedvenc. Megdöbbentő, mégis szerethető ötletek a körmökre!


Keret, amit a körmök széleire húzunk, akár arany, ezüst színekkel, ettől lesz antik festmény hatása.

3D technika, ami rengeteg formában megjelenik. Kora tavasszal még aktuálisak a szőrök! Igen! Azok, még, ha elsőre felfoghatatlan is, de divatosak nem csak kulcstartókon, hanem a körmökre is felkerülnek. 

3D körömfestésbe illenek 2018 köröm trend szerint a kiemelkedő figurák is. Az más kérdés, mennyire alkalmasak a mindennapokban, de party, különleges alkalom estén garantált lesz a hatát.

 

3D technikába tartoznak továbbá a gyöngyök is, melyek kiemelkednek a körmökön.
Ízlésesen elosztva, kerülhet egy-egy extrém körömdekoráció például csak egy körömre egy kézen.

Jönnek a halvány pasztell színek is a csillogó, fémes hatás ellensúlyozásaként.
Ebben a szezonban újra megengedett, hogy minden körmünk más színű legyen.
És akkor beszéljenek a képek és ötletek!

Tipp 
Akár otthon is elkészíthetjük ezeket a mintákat, ha van kézügyességünk, mert minden alapanyag megtalálható hozzájuk a drogériák polcain. És ne lepődjünk meg, ha olyan díszítéseket találunk, melyek extrémek, használjuk őket bátran!

Kattints a képre, és megnyílik a galéria 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat