18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Fürdőruha és BIKINI trend 2018 – Már tavasszal is NYÁR van!

Megosztás
Szépség

Igen! Igen! Hús-vér NŐK a kifutókon csinos fürdőruhákban! Minden évben nagyon várjuk, milyen lesz a fürdőruha szezon. Itt takar, ott kivágott, és még azok is örülni fognak, akik nem szeretik a fürdőruhát, mert előnytelennek érzik, ha például kilátszik karjuk. Idén minden megengedett!


Egyberészes, bikini, kis kabát hozzá, de nem lesz meglepő a strandokon, ha tapadós felsőket látunk majd fürdőruha felsőként.
Fürdőruha és bikini DIVAT 2018!

Már tavasszal is NYÁR van!

Ne felejtsük el, hogy ma már rengeteg wellness központ kínál kültéri, fűthető medencéket vendégeinek. Így már az első tavaszi napsütésnek örülve viselhetjük trendi fürdőruhánkat, amolyan nyárelő tesztelése képen.

Ma már az egyberészes fürdőruha sem unalmas! 2018 fürdőruha divatjának megfelelően jönnek a hálós, áttetsző betét részek, melyek alig-alig mutatnak valamit, és közben takarnak is.
A fürdőruhákhoz jár a kardigán szerű felső, ami majdnemhogy egy fehérneművel vetekszik.
Nem lesz divat a nem a fürdőruha anyagából készült sál, kis szoknya!

Moletteknek is!Igen, a kifutókon megjelentek a hús-vér női modellek is, mert a normál nők nem anorexiás, és egyre több divatcég látja be azt, hogy a teltebb alkatú nők vannak többségében, akik ráadásul csinosak is.
Jönnek a csillogó anyagból készült bikinik és fürdőruhák.
Ez nem meglepő hiszen a metálosan csillogó anyagok 2018 legfőbb textíliái. Nadrág, felső, táska, szoknya, blúz! Minden csillogni fog, még a legunalmasabb színek is fémes csillognak idén.
Apropó!
Tudtuk, hogy 2018 TREND színe a csillogó világos lila lett?Fehérnemű fürdőruhák

2018 a teljes megújulásról szól fürdőruha értelmezésben is.
És ideje volt, mert az előző évek fürdőruhái majdnem annyit engedtek láttatni, mint egy egyszerűbb fehérnemű.
Most ez az értelmezés megváltozik, és jönnek a fehérnemű, csipkés fürdőruhák!
A fürdőruha melltartó és bugyi része is elmehetne fehérneműként, ha az anyaga nem lenne mikrofibrás, és vastagabb, mint a normál fehérneműké.

Érdekes, szexis, garantáltan magunkra vonzzuk majd a tekinteteket! 

Kattints a képre és megnyilik a galériaHús-vér nők a kifutókon

Kattints a képre és megnyilik a galéria
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek