18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Melyiket választanád? – Kiderül mennyire vagy pozitív és realista személyiség!

Megosztás
Tipológia

Melyiket választanád? – Kiderül mennyire vagy pozitív és realista személyiség! Érdekes kérdések, melyek közül sokra első pillanatban nem is tudod mit válaszolnál. De ez nem gond! Éppen ez a lényege ennek a tesztnek!


Értékelés

1-10 pont

Te magad vagy a POZITÍV és OPTIMIZMUS megtestesítője!
Komolyan!
Álmodozol is, képes vagy álmaidban olyan ötleteket kitalálni, melyek később a jelenben meg is valósíthatók.
Inkább élnél rövidebb életet, de azt boldogan, mint hosszan boldogtalanul.
A legtöbb esetben a pozitív következményekkel járó dolgokat választod, és ezt is vonzod be magad köré az életben. Ez értendő az emberekre, és saját személyiségednek köszönhetően a veled történő eseményekre is.
Realista vagy, mert az élményeket a jelenben akarod megélni és teszel is értük.
Látod, néha „a kevesebb több” elve alapján kevés pontot gyűjtöttél, de egy POZITV és REALISTA ember vagy!

11-25 pont

Sokszor érzed úgy, hogy a világ történéseit meg tudod változtatni, mert vannak jó ötleteid, kreatív személyiség vagy.
A magány nem jellemző rád, de hajlamos lehetsz az elkeseredésre. Bizonytalan helyzetekben nem mindig tudsz reális döntést hozni. Döntéseidet sokszor megbánod. Aztán később rájössz, hogy nem is volt az rossz.
Alapvetően pozitív személyiséggel rendelkezel, ami kritikus esetekben azonban képes a pesszimizmus felé hajlani. Ezen lehet segíteni, és dolgozni rajta, hogy az a bizonyos mérleg még többször hajoljon el a pozitív oldalra.


26-50 pont

Ez a kategória az, aminek nem örülsz annyira, de ha ilyen válaszokat adtál, akkor is érdemes tudnod róla, mennyire vagy pozitív és egyben realista beállítottságú.
Nem te leszel, aki világmegújító ötleteit a világ elé tárja. Jobb sokszor két lábbal állni a földön, mint felébredni a nagy semmiben. De hol maradnak az álmok? És hol marad a nyitottság?
Azért lehetsz sokszor magányos, mert te magad nem vonzod a legtöbb esetben az amberek figyelmét. Ezt nevezik kisugárzásnak, ami egy állapot, és lehet változtatni rajta.


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek