18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018 Január HOROSZKÓPJA – Neked ilyen lesz a január!

Megosztás
Asztrológia

Mindenki izgatottan várja az ÚJ Évet! Jó lenne tudni mire számíthatunk. De ki lát a jövőbe? Az asztrológusok nálunk biztosan többet látnak belőle. És meg is mutatjuk MI AZ, amit ők jósolnak az év első hónapjára! Erre számíthatsz Januárban!


A hónap általános hatásai megegyeznek az éves horoszkóp első időszakával (2018), így itt most csak a jelentősebb havi állásokat részletezem.


Szerencsére a retrográd hatások az Uránusz irányváltásával megszűnnek és a hónapban újabb retrográd hatással nem kell szembe néznünk.Január 2-án Teliholddal kezdünk a Rák jegyében, ami segít abban, hogy minden elvárást elengedjünk, ami a feltétel nélküli szeretet útjában áll. Ide tartoznak most a nőiséggel, anyasággal kapcsolatos generációs elvárások is, amik feltételhez kötött önértékelési mintát hozhatnak a nők, családok számára.Január 7-én, a nap jó oldala, hogy a taktikai érzék fokozódik, remek meglátásaink lehetnek, ami az önvizsgálatban is segítségünkre lehet. Azonban ez a vizsgálódás, kutakodás jöhet kívülről is, ha elhanyagoltuk a dolgainkat vagy nem egyenes úton járunk, és ez már a kellemetlenebb megnyilvánulása a hatásnak.
De vegyük most a jó oldalt, olyan feladatokkal foglalkozzatok, amik némi nyomozást, kutakodást igényelnek, és amihez van bennetek szenvedély.


Január 9-én a kötelességtudat és a szenvedély egyesíti energiáit, és nagy támogatónkká válik céljaink érdekében. Arra ügyeljetek csak, hogy ne vállaljátok túl magatokat.
Január 10-én úgy érezhetitek, semmi sem állhat az utatokba, bármire képesek vagytok. Persze ez az energia túltengés csakis azoknál jelentkezik, akik saját céljaik érdekében tudnak előre lépni. Főleg az egyéni célok kerülhetnek előtérbe, ez a nap nem annyira alkalmas csapatmunkára.Január 11-én reggel a Merkúr bolygó átlép a Bak jegyébe.
Gondolkodásunk kissé merevvé válhat, nehezebben fogadjuk be az új dolgokat, jobban igényeljük a bizonyítékot mindennel kapcsolatban. Viszont mindenképpen segítségünkre lesz abban, hogy objektíven átgondoljuk feladatainkat és ütemtervet készítsünk, kötelező feladatokat végezzünk.

Január 13.-14. kissé feszült 2 napnak ígérkezik, mert az égen az Uránusz bolygó megunta a Bak jegyében járó Vénusz kiszámítottság keresését, egyhangúságát és némileg szeretné színesebben látni a világot. A két bolygó energiájának feszültségét kivédhetjük, ha önként frissítünk a mindennapok rutinján.Január 16-án indul a Jupiter és a Plútó bolygó egyesített energiájának (szextil) hatása, amit egészen hónap végéig érezhetünk. Ahogy már az éves horoszkópban is említettem, a Skorpió jegyében járó Jupiter eleve titkok után kutat, előszedi az elfojtott, halogatott dolgainkat. No ez most a Plútó segítségével még mélyebbre hatol és semmit nem szeretne figyelmen kívül hagyni. A veszélye a hatásnak, hogy megnőhet a manipuláció és a téves elképzelések esélye is.


Január 17-én Újhold lesz a Bak jegyében, ezzel elkezdődik a teremtő, előrelépést segítő időszak. Itt az ideje, hogy az elengedett elvárások helyébe, új értékrendet, egyfajta személyre szabott, érzelmi biztonságot nyújtó komfortzónát alakítsunk ki, amit a feltétel nélküli szeretet vezérel. Ennek a napnak a különlegességét még az adja, hogy a Telihold a Bak jegyében kezdődik, de a nap folyamán a Vízöntőbe lép, így mindkét jegy energiáját egyesítve vághatunk neki a teremtő időszaknak.


Január 18-án
hajnalban a Vénusz bolygó átlép a Vízöntő jegyébe.
Most elégedett lehet az Uránusz, mert a Vénusz az ő felségterületére lépett, ami igencsak felszabadulttá teheti a Vénuszt. Nyitottabbá válunk új kapcsolatokra, kedvet kapunk olyan helyekre menni, ahol szellemi értékekről, ideológiákról beszélgethetünk.


Január 20-án 3 óra 57 perckor a Nap a Vízöntő jegyébe lép. A komor Bak jegyét immáron a Nap is elhagyja és a szabadságszerető Vízöntő jegyében tölti a következő egy hónapot. A saját szabadságunk megélése, a bolondozás, egyediségünk megmutatása most erősebben jelentkezik. Érdemes kihasználni a növő Hold időszakát, hogy változtassunk az életünkben, vagy egyszerűen csak adjunk magunknak több én-időt. Egy másik hatásnak köszönhetően megnövekszik empátiánk, beleérző képességünk és kreativitásunk is. A hátránya a hatásnak, hogy nehezebben boldogulunk a logikát igénylő feladatokkal.


Január 26-án
a Mars bolygó átlép a Nyilas jegyébe.
Ez a jegyváltás mindenképpen jó hatással lesz energiaszintünkre, mert a Mars bolygó ebben a tüzes közegben igencsak elemében van. Cselekvésünk hittel, lelkesedéssel töltődik, de arra azonban ügyelnünk kell, hogy siker híján elég hamar feladhatjuk. Biztassátok magatokat, hogy fejezzétek is be, amibe belekezdtetek. Az hogy valami nem sikerül azonnal nem kudarc, csupán egy próbálkozás, ami után jön a következő lehetőség, próbálkozás.

Január 28-án
elég idegesítő energiákat kapunk, lehetőleg ne ma akarjatok nagy horderejű dolgokban döntést hozni, és különösen figyeljetek oda testi épségetekre, mert az ingerlékenység, idegesség, hamar sérülést okozhat. Mivel ezen a napon hamar túlpöröghet idegrendszeretek, próbáljátok időnként pihentetni elméteket, ne hagyjátok, hogy ő irányítson.Mindenkinek kívánok csodás januárt!


Dudás Mária asztrológus
06304515002Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek