18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nostradamus jóslata 2018 – Az asztrológus és gyógyszerész próféciái!

Megosztás
Asztrológia

Szokatlan időjárási jelenségek. Harmadik világháború. Környezeti tragédia. Pestis Európában. Mennyire érdemes komolyan venni Nostradamus próféciáit?


Nostradamus próféciái 2018-ra is érvényesek, és valóra is válnak, melyeket ő már jó előre kiolvasott a csillagok állásából.
Harmadik világháború, árvíz, pestis Európában, és az USA és Kína világhatalmakként kicserélődnek.
Még sorolhatnánk…
Ijesztő, mert sok próféciája valósággá is vált. Eddig is! 


Mi várható 2018-ban?


Michael Nostradame, más nevén Nostradamus próféciáit ma is figyelemmel kíséri a világ, de egyben ő az egyik legellentmondásosabb karakter is a történelemben.
A francia gyógyszerész és asztrológus, aki „csillagbarátnak” nevezte magát 1550-ben jelentette meg első próféciáit. És ezek elérnek majd 3797-ig is.
 
Ezek a próféciák évtizedek óta foglalkoztatják a szakembereket. 

Nostradamus 1503-1566 között élt, többek között megjósolta John F. Kennedy gyilkosságát és a francia forradalmat is.
Követői meg vannak győződve és hitelesnek tartják jóslatait, hiszen képes volt megjósolni 2001 terrortámadását is az USA-ban. A legérdekesebb, hogy ez a jóslata Hiroshima atomrobbantásának víziójakor keletkezett egy meditáció során.

Nyilvánvaló, hogy Nostradamus jóslati nem szentírások, és nem is onnan származnak.
Mi várható Nostradamus szerint 2018-ban?
Összefoglalva a filozófus a következőket látta erre az évre

Szokatlan időjárási jelenségek

Nostradamus írásiban már akkor megjósolta az árvizet, a 40 éve szabályt, a hurrikánokat, és ezek együttes rombolását. És megjósolta, hogy a jégtakaró folyamatosan olvadni fog. Ennek beláthatatlan következményei vannak, melyeket érzünk, tapasztalunk ma is. Ez 2018-ban sem lesz másként.

Harmadik világháború

A szuperhatalmak szétválnak, Kína és az USA felcserélik nagyhatalmi szerepüket, pozíciójukat, az iszlám államok több területen megtámadják a kereszténységet.
És egy érdekeség, miszerint Nostradamus szerint meg fog jelenni 3 Antikrisztus személy. A mai Nostradamus követők úgy gondolják, hogy Donald Trump lesz a harmadik.

Környezeti tragédia

A jóslatok szomorú képet alkotnak a mérgező gázfelhőkről. A környezeti tragédia Franciaországban kezdődik majd és eléri Németországot és Svájcot is.

Pestis Európában

Az olaszországi Toscana-ból indul majd a pestis járvány, és eléri egész Európát.

Mennyire érdemes komolyan venni Nostradamus próféciáit?

Senki nem tudja, vajon bekövetkeznek-e ezek a jóslatok 2018-ban is. Hiszen ez maga egy horror forgatókönyv.
Nem szabad azonban engednünk, hogy ez tartson minket rettegésben, mert az ógörög szövegek rejtélyesen fogalmaznak, sok helyen torzítanak.
Nostradamus próféciát ugyanis a quatrainek fordították, Questoco tollából származnak.
Mindenesetre érdekes, ha van benne félrefordítás, ha nincsen, miket látott előre Nostradamus, amikor ezeknek az eseményeknek, jelenségeknek a túlnyomó többségéről fogalma sem lehetett fizikai valójukban. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek