18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tudsz-e bánni a FAKANÁLLAL? – Te hol tartod főzés közben?

Megosztás
Konyha

Miért van szinte minden lábos fogóján lyuk? Nem véletlenül, és nem is a design eleme!


Mindenhova lecsöpög, nem győzzük főzés közben a felületeket megtisztítani, hogy ne égjen rá a fakanálról lecsöpögő étel a tűzhelyre, munkapultra.

Ennek véget lehet vetni!

Most hol tartjuk a fakanalat főzés közben?
Rátesszük a lábosra keresztben?
Esetleg egy papírtörlőre helyezzük két keverés közben?

Miért? 

Van helye a fakanálnak!


Méghozzá a láboson, csak nem ott és nem úgy, ahogyan eddig tettük.
Szinte minden lábos fülén van lyuk, ami nem feltétlenül arra szolgál, hogy a lábost felakasszuk.

Hanem arra például, hogy a fakanalat főzés közben beleállítsuk, és a fakanálról a megkevert étel a lábosba csepegjen le.

Oké, ehhez szükséges egy kellő hosszúságú fakanál, és egy jó főzőedény. 




Mikor próbáljuk ki? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat