18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

10 dolog, ami egy NŐT SZEXIVÉ tesz! - A külsőségeken KÍVÜL!

Megosztás
Női lélek

A kisugárzás is szerepel a felsorlásban, hiszen hiába vagyunk szépek, öltözünk fel csinosan, a lóláb kikandikál, ha belül valami nem stimmel. De vannak külsőségek, melyek mégis szexivé tehetnek. Ez ejti rabul igazán a férfiakat!


Mit tartanak valójában a férfiak szexisnek egy nőben?
Ezt a kérdést sokszor feltesszük.

  • A hosszú lábakat?
  • A nagy melleket? 
  • Szőke hajat? 

Bár azt gondoljuk a férfiak egyszerűen, és csak ez érdekli őket, tévedünk.

Most mutatunk 10 olyan dolgot, amire nem biztos, hogy eddig gondoltunk.

Természetesség

Nem a sok smink, kirívó öltözék az, ami nyerő.
A „másnap” reggel úgy is kiderül minden. Ott állunk smink nélkül, teljes, való kinézetünkkel.
Kilóghat a lóláb a műszempillával, push-up melltartóval,, műkörömmel.
Tehát ne áruljunk zsákbamacskát, mert semmi szükség rá.


Önbecsülés

A magabiztos nők vonzók a férfiaknak! Nem panaszkodnak, nem ostorozzák önmagukat.
És a világért ne kérdezzük meg egyetlen férfitól sem, hogy „elég vonzó vagyok”?
Az alacsony önbecsülés minden párkapcsolatban problémás, hiszen arra hivatott a párkapcsolat, hogy erősítsük egymást és nem arra, hogy pszichológiai gyakorlatok útján fejlesszük személyiségünket.Ambíció

Az ambiciózus nők többnyire sikeresek, pontosan tudják mit akarnak, és ezt a férfiak roppant vonzónak találják. Ez a nő mer lépni, határozott, sugárzik róla az értelem. Egy ilyen nő képes még a férfiakat is motiválni. Az ambíció nélküliség nem feltétlenül jelent lustaságot, ez alkat kérdése.

Függetlenség

Anyagilag, egzisztenciálisan, a férfiak szeretik, ha egy nőt nem kell istápolni, de azért lehet tenyerükön hordozni. Minden férfi megijed a felelősségtől, ha azt érzi, hogy igába akarják hajtani. Aki nem független ragaszkodik, és egy idő után ez teherré válik a férfiak számára. A férfiak szeretik a szabadságot, és igenis küzdeni akarnak a nőért. Ha nem vagyunk függetlenek, akkor ez a varázs elveszik.


Elegancia

Az igényes nők minden férfi számára imponálnak. Az elegancia nem kell, hogy luxus ruházatban, kiegészítőkben jelenjen meg. A jól ápoltság is az eleganciához tartozik.
Csinos, dekoratív, nem hivalkodó smink, fehérnemű…
A nyugodtság is ide tartozik, mert a nyugodtság eleganciát kölcsönöz. Egy ideges nő sosem lesz elegáns.


Lustaság

Egyik fértfi sem szereti, ha nő lusta, nem tartja rendben a lakást, a TV előtt fekszik. Jó, ha aktívak vagyunk, szórakoztatók. Gondoljunk bele, mi nők sem vágyunk egy férfira, aki lusta és fetreng egész nap az ágyban. Kellenek az élmények, szükséges kimozdulni, élményeket megélni. Ne mondjuk, hogy fáradtak vagyunk elmenni valahova. Szervezzük mi a programokat.


Őszinteség

Az őszinteség a legkifizetődőbb! A férfiak számára nincsen rosszabb, mint egy titkolózó nő. Hamar úgy gondolják, hogy hazudunk. Mi is ezt gondolnánk róla.
A hazugság, titkolózás csak bajt vonz maga után, sok lesz a félreértés, amit a férfiak nem szeretnek. Egy nő nem ettől lesz titokzatos, vonzó. 

Lapozz tovább
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek