18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezeket a ruhadarabokat találják a férfiak SZEXISNEK! - Az ÁGYBAN…

Megosztás
Stílus

Tanga, babydoll, hagyományos, melltartó, top, combfix, harisnyatartó… Melyik? És melyiket szeretik a férfiak? A térdzokni is előkerül!


Lehet vajon egy egyszerű kis póló és hozzá egy bugyi vonzó a férfiaknak?
Igen, ha a mellbimbó kilátszik, áttetszik, akkor igen.

Vajon milyen fehérneműket részesítenek előnyben a férfiak?

A nők igyekeznek tangabugyival, csipkés fehérneművel és még sorolhatnánk, hogy elcsábítsák párjukat.

Vajon mennyire érdemes „törni” magunkat?

Sorrendben mutatjuk egy európai kutatás eredményét, milyen ruhadarabokat szeretnek, tartanak szexisnek a férfiak… Az ágyban..

Mi is meglepődtünk az eredményen, és ha azt vesszük, akkor felmentést kaphatunk sok esetben az extra fehérneműk viselése alól.

1 Egyszerű póló és hozzá illő bugyi, de a mellbimbó látszódjon, tehát a trikó legyen testhez simuló.

2 Térdzokni: Régen az iskolák egyenruháinak tartozéka volt. Mindenki utálta. Most viszont fénykorát éli a térdzokni. Így nem csoda, ha a második helyet vívta ki magának. Térdzokniban még egy egyszerű kis trikóban is elcsábíthatjuk partnerünket.


3 Piros: A piros színért a férfiak odáig vannak. Fűző, babydoll, harisnyakötő. De semmi esetre se vegyünk fel piros harisnyát hozzá. Jöhet még a piros bőr vagy műbőr nadrág, ami lehet hosszú, sort, boxer alsó szabású fehérnemű. 4 Csipkés-fodros: A trikó passzé részén, a térdzoknin, a bugyi gumi részén, a pici, nem túl hivalkodó fodrok mindig nyerők, de látható, hogy ezek csak a 4-ik helyre kerültek a férfiak megítélésében.

5 Sportos: Akinek az alakja is megvan hozzá, nyugodtan viselhet sportos fehérneműt, mert a férfiak szeretik. Sport melltartó, hozzá sport bugyi. Ide viszont nem illenek a piros szalagok, csipke és fodor. Ne keverjük! 6 Csak bugyi: Meglepetésként csak a 6-ik helyre került a „csak bugyi” stílus. Oka is van. A férfiak szeretik kicsomagolni az „ajándékot”.

7 Pizsamanadrág, zokni, papucs, póló: Ezt csak minimálisan tartják vonzónak a hálószobában a férfiak.

8 Régi póló és bugyi: Nagyon jól összeszokott pároknál talán lehet bizsergető a férfiak számára. Nem véletlenül nyerte el a 8-ik helyet.

9 Nagyméretű férfi póló: Sok pár esetében a nők szeretik párjuk pólóját, ingét viselni éjszakára. Ráadásul sok filmben is látni ilyen jelenetet. De az a film, ez pedig a valóság! A férfiak nincsenek odáig érte. 10 Tapadó fehérnemű, amiben kilátszanak a „hurkák”: Bármennyire is gondoljuk, hogy a tapadó fehérnemű vonzó, még ha molettek is vagyunk. A férfiak mást gondolnak róla.

11 Szoknya bugyi nélkül: Igen, ez természetesen nyáron lehet opció. És alkalomtól, helyszíntől függ. Nem ez azonban az, ami a férfiaknak elsőként eszébe jut. A filmek esete ide is tökéletesen illik.

12 Melltartó és zokni: Oké, hogy a térdzoknit vonzónak találják a férfiak, és variációs lehetőséggel előfordulhat, hogy a bugyit elhagyjuk. De ne tegyük túl sokszor.

13 Combfix: Nehéz eset, és nem is tölt be vezető szerepet. Nehéz ugyanis megtalálni azt a combfixet, ami valóban vonzó kinézetet kölcsönöz. 

Így válaszd ki, és viseld szexin a combfixet!
14 Minden, ami tapad a fenékre, mellekre, lábakra. Csak kevés férfi priorizál e szerint.

A sok igyekezetünk ellenére látható, hogy az esetek többségében az egyszerű kis póló és a hozzá illő bugyi az, ami igazán bejön a férfiaknak.

A kisugárzásról ne feledkezzünk meg!
És ne akarjuk olyan kinézetet magunknak a hálószobában, amivel nem tudunk azonosulni, mert ez azonnal fel fog tűnni párunknak is.
Tönkre teheti az estét, és még bolondot is csináltunk magunkból.

Néha a „kevesebb több” elvét követve érhetjük el a legjobb és legforróbb hatást.

Nem is olyan butaság ez a mondás!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat