18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. december 18. Nyilas Újhold – Hittel teljes teremtés

Megosztás
Asztrológia

Az év utolsó Újholdjához érkeztünk, amit a Hit fénye ragyog be, szerencsés fordulatok, csodás teremtések lehetőségét elhozva számunkra. Az Újhold új ciklust indít el, ez a kezdetek és a növekedés időszaka Teliholdig.


A Nyilas jegyében beköszöntő Újhold sokszoros energiáját egyesíti most a Nyilas jegyében álló Nappal, Vénusszal és a Szaturnusszal, így az Univerzum teljes támogatását élvezhetjük, ha hiszünk magunkban. A Nyilas Újhold feltölt energiával, bizakodással, segít kiszakadni a múltból. 


Új alapokra helyezhetitek a jövőképeteket, változtathattok életszemléleteteken. Ki-ki saját belső hitének erősségéhez mérten arathatja le a jól végzett munka gyümölcsét. Aki erősen bízik magában, és nem tért le álmai útjáról, most csodákat élhet meg, és a Bak jegyében lépő Szaturnusz (december 20-a után) támogatását élvezheti a sikerek eléréséhez.
Egy valódi óriásugrásra készülhettek, amihez a biztosító kötelet a hitetek adja. Bármit képesek lehettek megteremteni, amiben hisztek, ami szívetek szerinti vágy.
Az új kezdeteket hozó időszakban távlati célokban érdemes gondolkodni, ami egyensúlyt és harmóniát teremt életetekben. Egyfajta alapozó munkát végezhettek, ami hozzásegíthet benneteket ahhoz, hogy 2018-ban, a Vénusz évében élvezhessétek e csodás energiát képviselő bolygó támogatását. Azonban a csodákban és az univerzális támogatásban csak az bízhat, aki hajlandó lépéseket tenni és hallgat belső bölcsességére. Azoknak, akik bíznak magukban nincs lehetetlen, bármire képesnek érezhetik magukat és bármire képesek is. Könnyedén levetheti mindenki mindazt a béklyót, kötődést, ami még visszatartja.
Aki viszont nem tudja elméjét kontroll alatt tartani, kétségei vannak, és nem tesz semmit a fejében duruzsoló kisördög ellen, csak várja a csodát, azok könnyen csalódhatnak. Elvetett magvak nélkül nincs bőséges termés, akármilyen varázslathoz is folyamodtok. Ha nem teszitek meg az első lépést, elkötelezve magatokat vágyatok mellet, akkor az Univerzum sem tud segítségetekre sietni. Hiszen, ha nem léptek, hezitáltok, akkor azzal azt bizonyítjátok, hogy nem is hisztek az egészben, nem tartjátok magatokat méltónak a jobb életre. 
És miért is vonná ezt kétségbe egy titeket támogató erő?

Az időszak szempontjából fontossá válik a jövőképetek, mit tudtok elképzelni önmagatok számára, és milyen érzések dolgoznak bennetek. A félelem visszatartó erő, ha nem a boldogságot érzitek, amikor céljaitokra gondoltok, ha nem vagytok teljesen biztosak abban, hogy megvalósíthatjátok, akkor ezek a negatív érzések nehezíthetik teremtéseteket, sőt meg is akadályoznak benne. Tehát a feladat, hogy alakítsatok ki magatok számára egy pozitív, boldog jövőképet és kötelezzétek el magatokat a megvalósítás mellett. És érezzétek azt a boldogságot, elégedettséget és hálát már most, amit ezek az eredmények okoznak majd nektek. 

Minél több jó érzést fűztök a gondolathoz, annál nagyobb lesz az a vonzerő, ami kiárad belőletek és bevonzza életetekbe a lehetőségeket és a csodákat.
A problémákra tekintsetek úgy, mint egy erőpróbára, ami fejlődéseteket, növekedéseteket szolgálja. Minden legyőzött akadály egyre erősebbé fog tenni benneteket, és egyre termékenyebbé.

Mivel távlati célokban gondolkodtok, azt is gondoljátok át, szükségetek van e valamely képesség elsajátítására ahhoz, hogy könnyedén előrelépjetek és megmutassátok értékeiteket. Ugyanígy akinek mások számára fontos módszer, tanítás rejlik a tudásában, minél több emberrel ossza ezt meg, tehát bátran vágjon bele tanításba.
Ahogy terveitekről sem kell most hallgatni, hanem minél több helyen képviselni elképzeléseiteket, úgy tudásotokat is tovább kell adni, hogy másoknak is segítségére legyen. Azonban arra figyeljetek, hogy a szabad akarathoz mindenkinek joga van, így eldöntheti, hogy számára a ti ötletetek, vagy az általatok vázolt megoldás hasznos vagy sem. Képviselhetitek saját hiteteket, de nem szabad ezt senkire sem ráerőltetni, legyetek tekintettel mások véleményére. Összességében egy csodás évzáró Újholdban lehet részetek, amivel megalapozhattok egy pozitív, titeket szolgáló jövőt. A nap folyamán a Hold tovább lép a Bak jegyébe, így ennek a napnak különlegessé lesz az is, hogy a Nyilas és a Bak jegye összefog teremtésetek manifesztálásáért. A Nyilas adja a hitet és a lelkesedést, a Bak pedig a kereteket, a kitartást a gyakorlati megvalósításhoz. Este pedig végezzétek el a varázslatot, hogy a hit fényességes energiája egyesüljön vágyaitokkal.

Mindenkinek csodás Újholdat és nagyon Boldog, a szeretet fényétől átitatott Ünnepeket kívánok!

Újholdvarázslat 2017. december 18. – Varázslatos újrakezdés

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tudd meg a jövődet!

Belső Béke


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek