18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Amit a férfiak VÁRNAK egy PÁRKAPCSOLATTÓL – 10 MEGLEPŐ dolog!

Megosztás
Szerelem

Gyakran mondják, hogy férfiak csak örömszerzésre használják a párkapcsolatokat, és nem szeretnének komoly kapcsolatot. Ez természetesen így nem igaz! Ugyan úgy, ahogyan a nők, a férfiak is várnak valamit párkapcsolatukban. De vajon ők mire vágynak? Mi a legfontosabb számukra?


Az álomfeleségnek meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak ahhoz, hogy a férfi feladja agglegény életét.
Lehet benne valami…

Sok a téveszme, mire is vágynak a férfiak egy komoly kapcsolatban.

Íme 10 lehetőség és vele együtt a félreértések is!

1) A férfiak a társaság középpontjába akarnak mindig kerülni. Nem feltétlenül! A férfiak pontosan tudják mit akarnak, és ehhez hogyan kommunikáljanak. Az egyenlőség a NYERŐ!

2) Az unalom abszolút kapcsolatgyilkos! Ez igaz, de nem a férfi lesz az, aki ezért tesz. Viszont nagyon szeretik a férfiak, ha párjuk ott duruzsol körülöttük, programokat szervez, és ez az, amibe a férfiak újra és újra képesek beleszeretni. 

3) Búslakodás és panaszkodás. Ez betalált! Egyik férfi sem szereti a szomorkodó, állandóan panaszkodó nőket. A kiegyensúlyozott és határozott nők viszont nagyon is kedvükre valók. 

4) Függőség! A férfiak nem szeretnek a nőktől függeni, semmilyen területen, módon. Nem gyerekek, akiket óvni és pátyolgatni kell.
 
5) Bármilyen furcsa, de az egyik legfontosabb a tisztelet, elismerés és megbecsülés a férfiak számára. IS! Egymás kölcsönös elismerése. Oké, ezért tenni, jobban mondva az asztalra le is kell tenni valamit. 

6) A férfiak titokzatosak, és a férfi dolgokat csak barátjukkal beszélik meg? By the way! Mi nők mit teszünk? Ha azt szeretnénk, hogy velünk beszélje meg, akkor nekünk is meg kell osztanunk a mi titkunkat. Vagy nevezzük úgy, őszintének kell lennünk! 

7)
Hangzatos a „dogma” miszerint a férfiaknak kevés, ha partnerükkel jól megértik egymást, mert az ágyban is teljesítményt várnak. Ez igaz, és ehhez is két ember kell. Ezt el is ismerik. 

8) Empátia! Ez a másik, amit a férfiak nagyon fontosnak tartanak egy párkapcsolatban. Igazán nehéz ezt gyakorolni, amikor a párkapcsolat még az elején tart, meg kell ismerni egymást. És éppen ezért ilyen érzékenyek erre a férfiak. 

9) A férfiak vizuális lények. Ez nem újdonság. Így nem meglepő, ha nem kedvelik, amikor partnerük elengedi magát akár öltözködés vagy súly terén. A jó kinézet nélkül nem működik számukra egyetlen párkapcsolat sem. Csak jót tehetünk, ha néha szexin felöltözünk!
 
10) A nézeteltérések, viták minden partnerség részért képezik. Mindazonáltal a férfiak gyönyörűnek találják, amikor egy nő megpróbálja kiengesztelni őket. Megpróbálja a vitát elsimítani. Aztán kezdődhet minden újra. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek