18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Az emberiség 24 negatív érzelmi és gondolati programjának testi hatásai - A szomorúság LEXIKON

Megosztás
Női lélek

A folyamatos érzelemelfojtás a szervezetben gátat képez, ami egy idő után depresszióhoz és más testi, lelki és mentális betegséghez vezet.


Az emberiség 24 negatív érzelmi és gondolati programjának testi hatásai

A feszültség, az agresszió, a frusztráció, a düh, a félelmek, az elengedés hiánya, a veszteség, az érzelmi egzisztenciális félelmek, az önsajnálat, a vélt és valós sérelmek és általában az érzelmek elfojtása negatívan hatnak közérzetünkre.

A folyamatos érzelemelfojtás a szervezetben gátat képez, ami egy idő után depresszióhoz és más testi, lelki és mentális betegséghez vezet. 

A pszichoszomatika szerint az ember tudattalanja betegségek formájában képezi le és jeleníti meg azokat a lelki-mentális zavarokat, gátakat, gör-csöket, berögződéseket, amiket tudata korábban elsüllyesztett, nem akarván szembesülni a problémákkal.

Az univerzummal, a létezés bensőnkből fakadó igazságával elveszíti a kapcsolatot az az ember, aki képtelen kimutatni negatív érzéseit (a ha-ragot, az idegességet, a másikkal szemben érzett dühöt, indulatot, elégedetlenkedést, agressziót, félelmet, szorongást, az ösztönös cselekedeteket). 

Az elfojtott érzések hatására bizonyos (az adott negatív érzésnek megfelelő alaprezgésű) gének megváltoznak, mutálódnak, ami nagy va-lószínűséggel kiváltó oka lesz egy jövőbeni megbetegedésnek. 

Ha az emóciók elfojtásra kerülnek, vagy egészségtelen módon, túlzottan, fel-fokozottan kerülnek kifejezésre, akkor testünket negatív hatás éri. 

Az érzés lenyelése megnöveli a valószínűségét a testi és pszichés eredetű megbetegedésnek, mert a DNS erős negatív érzések vagy környezeti stressz hatására megrövidül, bezárul, és bizonyos kapcsolódások meg-szűnnek benne, így az elfojtott, magunkba temetett érzéseink rákényszerítik genomunkat arra, hogy újrarendeződjön.

Belső tartásunk látszatának kivetítésével kompenzáljuk belső és külső akadályoztatás miatti anyagi, egzisztenciális problémáinkat, párkapcsolati szexuális problémáinkat, önkorlátozó hiedelmeinket, önbizalomhiányunkat, sóvárgásainkat, hitehagyottságunkat, régi bűntudati mintáinkat, tudással való visszaélésünket, élethez való negatív hozzáállásunkat.

Ahhoz, hogy változásokat eszközöljünk gondolatainkban és motivációs mintázatunkban, szükséges a javítások felismerése, a változások megteremtése, és bizonyos dolgok újra meghatározása, megvizsgálása, új irányba terelése, és újra megtanulása.

Fokozatosan szabaduljunk meg beszűkült gondolkodásmódunktól, dogmáinktól, megrögzöttségeinktől, tévképzeteinktől, téveszméinktől, előítéleteinktől, irreális elvárásainktól, merev gondolkodási programjainktól, kóbor gondolatszilánkjainktól, gondolatimpulzusainktól, fixa ideáinktól, gondolatszövevényeinktől, szavakkal betáplált gondolatimplantációinktól, bűntudatunktól, hitehagyottságunktól, negatív jövőképünktől, a helytelen és túlzott dolgokra való összpontosítástól!

Az alábbiakban bemutatjuk az emberiség 24 negatív érzelmi és gondo-lati programjának testi hatásait:

Agresszivitás

Szervi hatások
: Blokkolja az agy területét, a gondolkodási központot, a homlokcsakrát, a motorikus és a keringési rendszert.

Betegségek
: keringési problémák, agyhártyagyulladás, szívinfarktus, nyaki-lágyéki tünetek, agydaganat, övsömör, szélütés, látási zavarok, szklerózis multiplex, Parkinson kór.

Harag

Szervi hatások
: Az alábbi területek (garat, hangszalagok, belső fül, fül-kürt, limfatikus rendszer, a bőr pigmentképzése) alul-vagy túlműködését eredményezi. 

Betegségek
: garatpanaszok, rekedtség, hallójárat-gyulladás, tinnitusz (mély hangok), ciszta valamelyik mellben, nemi betegségek, pigment-zavarok, gombás fertőzés az altesten és a hüvely területén.

Gátlások

Szervi hatások
: áramlási hibát generálva, megszakítja a megfelelő szöveti anyagcserét (hasnyálmirigy, petevezeték, anyaméh, bőr, csípőízületek).

Betegségek
: cukorbetegség, hasnyálmirigy-gyulladás, hasnyálmirigy-zavarok, reuma, mészhiány, inzulinhiány, száraz bőr, kalciumhiány, angina, hepatitis C, érelmeszesedés, tüdőgyulladás, gyulladásos területek a csuklón.

Szenvedés

Szervi hatások
: felborítja a test mikro-és makrokozmikus erőinek az egyensúlyát, napfonat (energiaelvonás); gátolja a központi irányítást az agyban (hipotalamusz, epifízis) a szívműködést és az egyensúlyi köz-pontot; az adott területek gyulladását idézi elő (trigeminusz, végbél). 

Betegségek
: aranyér, végbélfekély, végbélbénulás, egyensúlyi zavarok, szédülés, trigeminuszideg gyulladása, bőröregedés, tüdő fibrózis, celulitisz, csontkinövés, porcleválás.

Kéjsóvárság

Szervi hatások
: egyes területek túlzott energiaáramlását előidézve súlyos szövődményekhez, szövet-, majd sejtszintű károsodásokhoz vezet (hormonális rendszer, vér, fogak); más testfunkciók alul működését okozza (bélmotorika).

Betegségek
: vírusos megbetegedések, étvágytalanság, fogfájás, fogérzékenység, székrekedés.

Mohóság

Szervi hatások
: megbontja a doshák egyensúlyát, ami életet károsító és betegséget előmozdító pszichés malákat (mérgeket) halmoz fel a szövetekben (kötőszövetek, bőr, anyaméh, máj, ágyékcsigolyák, csecsemő-mirigy); akadályozza a csontok sejtmegújulását.

Betegségek
: immunrendszeri zavarok, csontritkulás, ízületi gyulladások, túlsúly, agysorvadás, bőrpanaszok, övsömör, sejtöregedési panaszok, szülési problémák, petevezeték-túltengés (burjánzás).


Hiányérzet

Szervi hatások
: az adott területek alul-vagy túlműködését (bőr, a szem szaruhártyája) és zavarát (anyagcsere-szabályozás) eredményezi.

Betegségek
: sokízületi gyulladás, neuritisz, gyulladások, ideggyulladások, élelmiszer-allergia, lábgomba, szaruhártya és a hólyag elcsökevényesedése.Önzés

Szervi hatások
: A felsorolt zónák egyensúlyzavarát idézi elő (homlok-üreg, petevezeték, petefészek, ivarmirigyek, külső fül, Eustach-járatok); akadályozza az immunrendszer megfelelő működését.

Betegségek:influenza, csonthártyagyulladás, mirigyzavarok, változó kori problémák, járathurut, kürthurut, külső fül zavarai, dobhártya hegesedése.

Szomorúság

Szervi hatások
: blokkolja az életenergia áramlását (a napfonatot; energiaelvonás), a központi irányítást az agyban (hipotalamusz, epifízis), az adott zóna működésbeli, szerkezeti leépüléséhez, degenerációjához vezet(hallóközpont, fülek, trigeminusz); az egyensúlyi központ és a szívműködés zavarát eredményezi.

Betegségek
: nagyothallás, hallászavarok, idegfájdalmak, egyensúlyi zavarok, szédülés, trigeminusz ideg gyulladása, bőröregedés, tüdő fibrózis, celulitisz, csontkinövés, porcleválás.Hatalomvágy

Szervi hatások: gátolja a nagyagykéreg, a limfatikus irányító központ működését, akadályozza a keringést; az adott zóna működésbeli, szerkezeti leépüléséhez, degenerációjához vezet (inak).

Betegségek: epilepszia, frontérzékenység, szilánkos törés, perikarditisz (szívburokgyulladás), leukémia, ínszakadás, ínhüvely gyulladás, íngyengeség.

Szorongás

Szervi hatások
: blokkolja az életenergia áramlását; az adott zóna működésbeli, szerkezeti leépüléséhez, degenerációjához vezet (lép, anya-méh, lábfej).

Betegségek
: vérszegénység, idegi-vírusos bőrallergiák, lúdtalp, szülési problémák, petevezeték-túltengés (burjánzás).

Stressz

Szervi hatások
: tartós blokkolódásuk (férfi hormonmirigyek, here, mellékhere, hajszálerek, kötőszövetek, sebek gyógyulása, máj) súlyos szövődményekhez, visszafordíthatatlan szövet-, majd sejtszintű károsodásokhoz vezet.

Betegségek
: vérellátási zavarok, fejfájás a homlokban, ciszta valamelyik mellben, heregyulladás, izomrángás, idegi eredetű ekcéma, neurodermitisz, hepatitisz C, leukémia, májzavarok, artrózis.

Bűntudat

Szervi hatások: Blokkolja a szexuális központ, a lépcsakra, a szív és a vesék működését.

Betegségek: vesekövek, vesezsugorodás, vesemedence gyulladás, veseciszták, izomfeszültségek, prosztata gyulladás, méhgyulladás, érzel-mi bűntudati problémák.

Ártószándék

Szervi hatások
: Az alábbi területek és testfunkciók (hipofízis elülső lebenye, lép, has, anyagcsere) alul működését eredményezi; szövet- majd sejtszintű leépüléshez vezet.

Betegségek
: rák, daganat, mellhártyagyulladás, depressziók, méhsüllyedés, ágyba vizelés, magnéziumhiány, bőrpír, sebláz.

Káröröm

Szervi hatások
: blokkolja a homlokcsakrát; test szerte energiablokádokat alakít ki (szív-mellékszabályozás, szív/keringés, aorta); súlyos szövődményekhez, visszafordíthatatlan szövet-, majd sejtszintű károsodásokhoz vezet (az agy területe, gondolkodási központ, motorikus rendszer: fej).

Betegségek: keringési problémák, agyhártyagyulladás, szívinfarktus, nyaki-lágyéki tünetek, övsömör, szélütés, látási zavarok, szklerózis multiplex, Parkinson kór.

Önkáromlás

Szervi hatások: áramlási hibát generálva, megszakítja a megfelelő szöveti anyagcserét (homloküreg, külső fül, Eustach-járatok, petevezeték, petefészek, ivarmirigyek), felborítja a test mikro-és makrokozmikus erőinek az egyensúlyát, az immunrendszer normális működését.

Betegségek
: mirigyzavarok, változókori problémák, csonthártyagyulladás, influenza, járathurut, kürthurut, külső fül zavarai, dobhártya hegesedése.


Rosszakarat

Szervi hatások: blokkolja az életenergia áramlását (a napfonatot; energiaelvonás), a központi irányítást az agyban (hipotalamusz, epifízis), az adott zóna működésbeli, szerkezeti leépüléséhez, degenerációjához vezet (hallóközpont, fülek, trigeminusz); az egyensúlyi központ és a szívműködés zavarát eredményezi.

Betegségek
: nagyothallás, hallászavarok, idegfájdalmak, egyensúlyi zavarok, szédülés, trigeminusz-ideg gyulladása, bőröregedés, tüdő fibrózis, celulitisz, csontkinövés, porcleválás.

Hitehagyottság

Szervi hatások: blokkolja a torokcsakrát, az életenergia áramlását (lép); áramlási hiba szakítja meg a megfelelő szöveti anyagcserét (anyaméh, szem).

Betegségek: vérszegénység, látási zavarok, vérszegénység, macskaszőr-allergia, szempanaszok, zöld hályog, plazmocitóma, szülési problémák, petevezeték-túltengés (burjánzás).

Hiányban gondolkodni

Szervi hatások: funkcionális zavarokat okoz szervezetünkben (szervi elváltozássá, gyulladásos góccá fajulhatnak; hasnyálmirigy, petevezeték, anyaméh, csípőízületek, bőr). 

Betegségek:cukorbetegség, hasnyálmirigy-gyulladás, hasnyálmirigyzavarok, reuma, mészhiány, inzulinhiány, száraz bőr, kalciumhiány, angina, hepatitis C, érelmeszesedés, tüdő-gyulladás, gyulladásos területek a csuklón.

Tudás manipulálása

Szervi hatások: tartósan blokkolja a nyakszirtet, a nyaki gerincoszlopot, a vazomotorikus központot, a keringést, a bőrt és súlyos szövődményekhez, visszafordíthatatlan szövet-, majd sejtszintű károsodások-hoz vezet.

Egyes területek (vékonybél, orrüreg, tejmirigyek, jobb kar idegei, alkar) funkcionális zavarait, gyulladásos, degenerációs, görcsös gócait idézi elő.

Betegségek
: alacsony vérnyomás, fejfájás merev nyakszirttel, csontburjánzás, ínhüvely gyulladás, lelki-bakteriális bőrirritációk, pikkelysömör, bőrpanaszok, gerincoszlop elcsökevényesedése, meghűlés, nátha, Crohn betegség, székrekedés, beszédproblémák szélütés után, hörgők elhurutosodása.

Negatív jövőkép

Szervi hatások
: megbontja a doshák egyensúlyát, ami életet károsító és betegséget előmozdító mentális malákat (mérgeket) halmoz fel a szövetekben (nyombél, vékonybél, vér, szív); akadályozott áramlást, elzáródást, az erek károsodását okozza (keringés).

Betegségek
:trombózis, koleszterintúltengés, hasmenés, nyirokszarkóma.

Sóvárgás

Szervi hatások: felborítva a test mikro-és makrokozmikus erőinek az egyensúlyát, az adott zóna (gyomorközép, középfül, petevezeték, pete-fészek, ivarmirigyek) működésbeli, szerkezeti leépüléséhez, degenerációjához vezet.

Betegségek
: gyomor-túlsavasodás, fülzúgás, mirigyzavarok, változókori problémák, leukózis, leukocitózis.

Tévhitek

Szervi hatások: Egyes területek és testfunkciók alul működését okozza (immunrendszer, agy vérellátása, prosztata, szív, szívburok, gyomor).

Betegségek: szívelégtelenség, vérellátási zavarok a fej területén, artritisz (ízületi gyulladás), reuma, köszvény.

Kényszerképzetek

Szervi hatások: Blokkolja a homlokcsakrát, az agyi területeket, a gondolkodási központot, a szív-mellékszabályozást (szív/keringést), motorikus rendszert (fej, perisztaltika); akadályozott áramlást idéz elő (aor-ta).

Betegségek
: keringési problémák, agyhártyagyulladás, szívinfarktus, nyaki-lágyéki tünetek, agydaganat, övsömör, szélütés, látási zavarok, szklerózis multiplex, Parkinson-kór.

Késmárki László


Ankh Kiadó 2017.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek